payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri ohannesburgerking dedirtti bana. Oha da benden. Sevmiyorum teknolojiyi sırf bu yüzden. O ne be abi! Sol altta çekim aşaması var onu kastediyorum. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Balon Çoğaltmak Hepa o ne biçim kamera 🙂 Y.rak gibi çizmişsin 🙂 Fikir bana çok mantıklı gelmedi. Bence 30 unu da normal havalandır, kadrajın sağında solunda boşluk birak. Sonra klonla görüntüyü. Bana bu daha kolay ge... |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mozole Mirach _ Mucize (Klip) -KLİP EKLENDİ İnsani şaryo yaptık orda Deneysel çalışmalar devam edecek. Bizi izlemeye devam edin 🙂 |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mustafa Bütün büyük adamlar bir yıkımdan, iç geçmişliğinden bir yerlere gelmişler. Mustafa Kemal eğer böyleyse benim de gözümde daha değerli olur. İnsan be sonuçta. Kızmıştır bir şeye çeteci olmuştur, kızmışı... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mozole Mirach _ Mucize (Klip) -KLİP EKLENDİ klip ve özellikle senaryosu güzel gerçekten. klipteki arkadaşın cameraya doğru koştuğu planlarda kamera bayağı sarsıntısız. steadycam yoktu sanırım. peki ne vardı? bir de camera nedir? adaptör varmıy... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
TV out Adobe Premiere ile çalışırken çoğu zaman ekranda kullanılan pencere ve ayarlara yeterli yer kalmaz. Bu durumda çalıştığımız videoyu küçültmek zorunda kalırız. Bu yüzden de yeterli detay göremez ya da ... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mozole Mirach _ Mucize (Klip) -KLİP EKLENDİ Teşekkürler Cemre. Böyle güzel yorumlar duyunca biz de mutlu oluyoruz. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Ödüle doymayan bir film Sıkı film, izleyin derim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar FM 2009 Demo İspanyolca bilmiyorum diye medya yüklendi bana. No comment, no comment. Fatih Terim italyancası ve ingilizcesi konuşabilirim seçeneği yok şıklarda. Büyük eksiklik. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Muhsin Bey - Yavuz Turgul Ne yapsaydı adam Travis gibi ortalığı mı dağıtsın. Konunun işleyişi sondan daha önemli gibi. Detaylar, detaylar. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sayısal Medya Hımm evet spam da. Gmail kullanıyorum. Buraya yazdım ki aynı sorunu yaşayanlar varsa görebilsin diye abi. Artık üyeyim 🙂 |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sayısal Medya Abi yazı güzel olmuş, iştahım kabardı valla. Ben de cs3 ten hemen cs4 e geçeceğim. Eline sağlık. Teşekkürler. Not: Bu arada siteye üye oldum ama hesabıma mail gelmedi siteden. Üyeliğim aktif olamıyor ... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Muhsin Bey - Yavuz Turgul Fırat naaptın olum, Muhsin Bey 5.5!!!Geilrim Ankara'ya bak, çekerim kulaklarını. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mozole Mirach _ Mucize (Klip) -KLİP EKLENDİ Arkadaşlar klibi kaldırmak zorunda kaldık. İzleyenler ilk koyulduğunda izlediler. En geç bir hafta içinde tekrar koyacağız. Şimdilik netten yayılmaması lazım geliyor. Herkesten özür dileriz. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Neden Adobe Flash Videolari tercih edilir Swf flash ın animasyonlari için tercih ediliyor. Flv tercih edilmesinin sebebi de sanırım flsh sitelerin ve video oynatıciların yaygınlışması. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |