payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: ışık/ses ekipman önerisi Hocam ben ve Süheyp tanışma maksatlı olarak geleceğiz iznin olursa. Sabah Karaköy'de kaçta? Bir de duyurulara başlık açsan daha rahat olur. Yolda Egi'yi görmesem haberimiz olmayacaktı başlıktan. |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kayıp-Emre Berkün (Klip) Başarılı buldum ben Emre. Mütevazi kendi halinde bir iş olmuş. Şarkıyı da sevdim. Gönül yine isterdi ki klipte bir konu olsun. Sözlerde çok müsait ama klibi çekmek için acele etmişsin sanırım. Tek ta... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bizik...! "Bana yararı dokunmayan kilisenin papazını .ikim" hesabı. Kuru kuruya yazı yazıyorsun oğlum. Adam iki üç kare resim koyar. Bi uyduruk fragman yapar. Evet bunları istiyoruz 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Sergio Leone Hakkı yenmiş biri olarak duruyor sinema tarihinde. Sevilen yönetmenler sayıldığında adı hiç anılmaz ama "Dolar Üçlemesi"ni izlemeyen de yoktur. Ben bayılırım kendisine. Yakın planları, yabancılaştırma... |
Forumda Yönetmenler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Metin Erksan Sevmek Zaman ı gibi bir şaheseri çektiyse, bu adamın önünde ceketimi iliklerim. |
Forumda Yönetmenler |
18 yıl önce |
|
Cevap: ödüller kimde? Sinan Dinç var. Bol ödüllü, yurtdışından. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Michel Gondry Ben de videoları izliyorum. Süper adam. Zaten filmlerini de severdim. Keyifle takip ediyorum. Teşekkürler linkler için. |
Forumda Yönetmenler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Noculta - yeni bir oyun Abi tek eleştirim müziğe olacak. Müzik kısabilme imkanımız olsa süper olur. Genelde kendi müziğimizi dinliyoruz zaten. Ben çok beğendim oyunu. Level 7 güzel 🙂 Geçecem şimdi 🙂 Edit: Level 17 ye geldim ... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: çanta... ses tv kaydı Programı baştan sona izledim. Dolayısıyla filmi de izlemiş oldum tekrardan. Oradaki yorumcu kişi gayet güzel yorumladı filmi. Hemen hemen benimde aynı şeylere gözüm takılmıştı. Ne dersek diyelim fikir... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: After Effects ile ilgili bütün sorunlar desteklenir. sorun yok 🙂 |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Baco nargileyi kaftileyerek kaçtığına göre demek ki ölen Baco değil diye düşünür senaryoyu okuyanlar. "Ölen hayvan imiş aşıklar ölmez" ifadesi kanla yere yazılmiıştır. Buradan basit bir çıkarımla "Bac... |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Buraya bakarlar yazsaydın 🙂 Ben en çok onu seviyorum. "Buraya bakarlar" Fikir süper. Zengin olursun yakında valla. 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3 Boyutlu canlı yayına Işınlanma ? şimdi bu yaptığınızın kapırfıl izleyen adamın ip var olm demesinden bir farkı varmı? harbiden ışınlanma mı bekliyordunuz? yok abi öyle yediriliyor ya ben ona kızıyorum. Yoksa bence de yenilikler denem... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3 Boyutlu canlı yayına Işınlanma ? Tek farkları kamera sayıları. İkisi de en nihayetinde green box. Işınlanma neymiş? Versinler birbirlerine ellerindeki kağıtları da görelim ışınlanmayı. Çok matah bişiymiş gibi de milleti yiyiorlar ya ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3 Boyutlu canlı yayına Işınlanma ? Işınlanma değil o. Bildiğin green box, başka bir şey değil. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |