payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İnternet'ten Videolar çağan ırmağın küçüklüğü 🙂 O çocuk gay olur büyüyünce. Ben küçükken öğretmen ağlayınca götümle güler, ordan espiri malzemesi çıkarırdım. Pehh. Ne günlerdi. Geldi geçti. Kitapları ve filmleri de hiç sev... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar malatyalı cocugun isyanı bu arada çocuk 3 saniyede izleyeni kontrolü altına alıyor.. artık aileden mi görmüş nası etmiş bilmiyorum.. ben hayran kaldım.. O çocuk lütfen büyümesin. Burdan yetkililere s... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bilir Kişiler Abi akıcılıkla ilgilil biraz sorun var. Arada hafif tutukluklar oluyor özellikle ilk bölümde. Doğaçlama tamam ama kafanızda yinede bir yol/gidişat olmalı. En azından TV düzeni için olması lazım. İkinc... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Filmimiz Uzlet Güzel. Bacoya katılıyorum. Yakalanan güzel şeyler var. Onları daha da arttırırsan, anlatımına katkı yapar. Öykülemeni az daha geliştirirsen olacak bu iş. Dış sesi seviyorsan ısrarla Scorsese filmleri ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Rap grubuna çektiğim klip Güzel bir "gangsta" klip olmuş. Bu tip kliplerde gruplar kendilerini tanıtıp sevenlerine göstermek isterler. O açıdan başarılı. Araya ufak bir hikaye sıkıştırsaydınız daha iyi olurdu. Devam.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Gitmek: My Marlon And Brando Hüseyin Karabey'in ilk uzun metrajlı filmi. Galasına kaçak girip orada izlemiştim filmi ve gayet hoş bulmuştum. Bir Iraklı oyuncu ile Türk bir oyuncunun bir sette tanışıp, aşık olup yollarının ayrılma... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Baktım, teknolojik olan hiçbir şeyi anlayamıyorum ben de bunların muadillerini aramaya başladım. İlk bulduğum şey photoshop oldu. Masama bundan yaptırıcam: Harika, yarıldım burada :):) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Vozvrashcheniye(The Return) 9/10 Az önce izledim. Harika bir film. Görselliği ile konuyu öyle bir harmanlamış ki sonunda insanın yüzünde garip bir hüzün bırakıyor. Enteresan.. Çok sevdim. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: MEZAR TAŞLARI Evet ben de siz diyince uyandım mevsuzuyu. Harika bir forum filmi olur.. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç Maymun En sonunda izledim bugün. Çok kararsız kaldım. Ben NBC yi o konusuz denen filmleriyle sevmiştim. Bunda bir hikaye anlatması bana garip geldi nedense. Isınamadım bir türlü. Her ne kadar dijital olsa da... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Buda as sharm foru rikht - Utanç - Hana Makhmalbaf Yönetmeni(bayan) filmi çektiğinde 18 yaşındaymış. Ben izlerken acayip rahatsız oldum ama filmde rahatsız olduğum şeyleri düşündüğümde hepsinin birer ... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskitme Efekti ?
|
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mozole Mirach _ Mucize (Klip) -KLİP EKLENDİ O telefon sahnesi o anda çıktı Selçuk. Aslında olayı kızıştırmak amaçlı çekmiştik. Ortada öylece bakıldığında boşlukta kalıyor. Haklısın. Ama kontrolun hala kaçan aksin elinde olduğunu anlattığı için ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ses export Evet zaten muhtemelen senin projen. 48.000 dir. O yüzden sesçi arkadaş ile konuş. Projesini senin ayarlarına göre açsın. Yoksa senkronlar uymayabiir. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ses export - Ses çıktısı alırken "settings" kısmından "audio" yu seçerek ayarlayabilirsin. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |