payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Leonardo da Vinci (Education and Culture) - Tanıtım Filmi Forumun tepki mekanızması çalışıyor. Ben de anlamadım videoyu. Açıklarsanız seviniriz. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: enjeksiyon Abi netlikte bir sorun mu var? bana mı öyle geliyor? |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Film Çekerken Başınıza Gelebilecekler şimdi düşündümde 3. maddedeki gereksiz adamlar ibaresi bizimle tanışmaya gelen can larla alakası yok keza varlıkları bize motivasyon oldu kendimizi (şahsen ben) daha güçlü hissettim..biz bu sorunu dah... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Satanist Evlat Arif: Samanyolu😀 😀 😀 of of of of.. Samanyolu'ndan beklemezdim. Ama süper eğlenceli yaw.. Resmen kurmaca. Bari bizi senarist olarak alsalarda iki kuruş nasiplensek. İyi mizah yazarları ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: enjeksiyonun çekimlerine başlıyoruz... Filmin adına bir başlık açılsın artık derim ben. Ve filmden kareler vs. paylaşılsın, şampanyalar patlasın, 1 milyonluk havayi fişekler atılıp kısa süreli patlamasıyla mutlu olunsun. Bütün dünya buna i... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Biz de yapalım! (animasyon yapımı için) Ozan isim ver bence. Deşifre et, biz de üstüne gidelim. Belki birşeyler çıkar. Animasyonu ben de seviyorum ama zerre yeteneğim yok. Sadece izleyip helal adamlara diyorum. Sizler için de aynı cümleleri... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CS4 Öteberi öteberi 🙂 Harbi nasıl yaptın abi? Gerçi Final Cut projesini premiere de açmak ne kadar akıl karı ama yine de birşeydir. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Fırat Budacı Ne oldu yav. Ben o zamandan beri bu adamı hiç okumadım ama hala okuyacağımı düşünmüyorum. Yoksa evrim gerçek mi? Evrim mi geçirdi o arkadaş? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Umut Sarıkaya Ama o afili garsonlar ilerde çok iyi yerlere gelecekler buna eminim. Bizlerden bi bok olmayacak onlardan olacak. Her işi yapar onlar o özgüvenle. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Umut Sarıkaya ya bu şekilli garsonların karşısında ben de kendimi çok kötü hissediyorum. Hiçbir zaman onlar gibi olamayacağımı biliyorum. Onlar gelip sormadıkça sipariş bile veremiyorum. Sorarlarsa da ezile büzüle ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: yazı problemi Prewiev ayarların ile ilgili bir sorun var. Resimde işaretlediğim yerdeki ayarlra bak. Open gl falan muhabbetleri var. Onları kurcalarsan çözülecek gibi. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: yazı problemi Render ı dene. Sonra bakalım tekrardan ona göre. Bana da çok garip geldi sorun. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sayısal Medya Harika hizmet abi. Helal valla. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: ödev (yenilendi) Ben de sevdim. Zeki Demirkubuz un "Bekleme Odası" havası var. Beetlejuice in İki Ekmek Bir Yoga sından da bişiyler gördüm. Sonuna bir kördüğüm atılsaymış daha iyi olurmuş. Denemelere devam. Not: Fırat... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: enjeksiyonun çekimlerine başlıyoruz... Ben ve süheyp geliyoruz inşallah. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |