payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Cache 5/10 Hehe arog'a 8 cache'e 5 veren zihniyetimi kınamayın koç yiğitler. Kendini tekrarlamış haneke usta. e biz bunu daha önce izledik hemde daha iyisini.. deyip durdum izlerken .üstüne konuşmaya... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Umut-l'esperance-The Hope-By NADOWORKS HD Nadir izledim filmi. Kieslowski'nin Dekalog'u konusunda ısrarcıyım. Çok benzettim tarz olarak. Müziği biraz abartılı buldum, biraz daha doğal bıraksaydın keşke. Ben beğendim, bir dil oluşturma çaban h... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: japonya'da işe girmek ve oyun Ensest bir sorun var sanırım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canım sıkkın... Para için yapmak istemediğim bir işi yapıyorum. Canım sıkkın. Çok darlandım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Bu aralar en çok güldüğüm şey bu Mahsun takliti. Replikleri dinleyin, süper. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Issız Adam Çağan Irmak yine araklamış ama güzel araklamış anlaşılan 🙂 Abi açıkçası bana öyle kare kare aparmak çok mantıklı gelmiyor. Yani kareler birbirine benzeyebilir, bu herkesin başına gelebilir... Dedikten... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kurban bayramı Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Noculta - yeni bir oyun Emperyalist kuvvetlere mi kaptirdin oyunu yoldaş 🙂 Hayırlı olsun. Bayram öncesi iyi olmuş 🙂 |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız "online" oyunlar Travian var ben müptela olmuştum. Neyse ki geçti. Ama dileyenler sarabilir. Güzeldir. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Olur Mordevrim, neden olmasın. Hadi o zaman cümle içinde kullanalım:Rafet el Roman'ın eli çok uzun, adı da. Olmuştur umarım. Gay kobaylara, kovboylara ve balıkçılara selamlar. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Heh payi laf ettiğine göre yedi:)O dağ bayır çimen 3D ondan hoş buldum klibi zaten:) İşte hepa ben de diyorum, madem uğraşacaktın be adam, bari bir konsept üzerine uğraşsaydın. Yine de Rafet El Roman ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Yönetmen Güray Gürsoy (Sineefekt efektçisi, Malt'ın davulcusu) kendisi Malt'ın ilk klibini de çekerek höh dedirten biri:)Sonradan öğrendim o klip yine bunun gibi greenbox çekilmiş.Başarılı oldukça Ya ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: l'esperance-Turkce Nadir ben sevdim. Bir tarz yakalamışsın gibi. Kieslowski'nin "Dekalog"larının havası var görüntülerde. Özellikle dış çekimlerde.İç çekimlerde lens değiştirirsen daha iyi bir sonuç alırsın sanırım, bi... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Coyo-T45mm Yakında! İnşallah Amerika'nın yeniden keşfi değildir Coyo. Merakla beklemekteyiz. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: SERTAÇ KAYA - BONCUK (Klip) Montaj denemesi gibi olmuş Yiğit. Ama görüntüler çok hoş, izlettiriyor kendisini. Ekipmanlarla ve çekimle ilgili bilgilder de olsa çok hoş olur. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |