payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: hergun5dakika.com Açıldı! kkymn nin kaygılarını ben de paylaşıyorum. Hergün 5 dakika çok iddialı bir rakam. İnşallah başarırsınız. Açık konuşmak gerekirse şimdiye kadar pek sevemedim ama ısrarla takip ediyorum. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Eyvallah Eylem. Güzel yazı. Ben de ilk izleyişimde pek anlam verememiştim. Sonra tekrar, tekrar ve tekrar izledim. Travis günümüz insanını anlatıyor. İyi okumak lazım filmi. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Kendilerinden hesap soramıyorlar dostum. Dramatize ediyorlar. O adam birini öldürüp içerde 10 sene yatsaydı da aynı film olurdu. Kısaca değindiğim nokta buydu. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Sonbahar - Özcan Alper Bol "noise" bombardımanı vardı filmde. Ne ile çektiklerini çok merak ettim. Eve gelip baktım. 8mm imiş. NBC nin değerini birkez daha anladım.. Ama konu bu değil. spoiler içerir:... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: ŞAN / Glory "Çok güzel hareket" demiş sanırım. Çok güzel hareketler bunlar cobolobolobbobbo.. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Güzeldi, kaynaştı insanlar. Bidilcuyis Türk dizisine yön verecek bir kaç girişimde bulunduysa da alkolden olsa gerek sonuçsuz kaldı 🙂 Videoların hiç olmasına üzüldüm, keyifli şeyler vardı arada. Fotol... |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Forum Oyunu "Alttaki..." Koyar tabi, s-video ile composite in farkını bilmiyor. Koyar kesin. Alttaki; Türk sinesını sen mi kurtaracaksın? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Arkadaşım iki haftada oldu. İlginç, ya çok ballı ya da çok yetenekli. Bilemedim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Forum Oyunu "Alttaki..." İzlemeye değer bulmadım. Alttaki; Gora ya pardon Arog a gitmedim. Gencturkcell olmasına rağmen parama kıyamadım, onun yerine arkadaşlarla PES oynadım. Kilisye gitmeli miyim günah çıkartmak için yoksa ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film The Deer Hunter - Michael Cimino Az önce izlemeyi bitirdim ve kelimenin tam anlamıyla dumur oldum. İzlerken hiçbir şey beklemiyordum filmden. Sadece bir film izlemek istiyordum ve izledim. 3 saat sür... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var E beni almamışlar 🙂 Gerçi ben iki haftadır bekliyorum henüz. 9 aylıklar varmış, şaştım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Emo kıvamındasın, birçok emo sanıyorum gözlerine bakıp hayıflanıyordur, ağlasan bi damacana dolar allama aduket. Normalde öyle değil. Ben gördüm kendisini. Ağır başlı bir arkadaş. 🙂 Emolukla işi olmaz... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: tatil gibi Şerrefsizim benim aklıma gelmişti 🙂 Güzel, kamera kullanımını sevdim. Bir çok kısadan daha iyi.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Benim durumum da maç saatine kadar belli olmayacak. Gelebilirsem Eylem'i arar, bildiririm. Şimdilik ilk 18'de yokum. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Anlatım tekniği olarak çok farklı bu film. Ona bakarsan ilk filmi de burjuvaziye geçiriyor. Benny's Video da.. Bu adam hep böyle. Konu değildi benim kastettiğim, usluptu. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |