Eklenen Forum Cevapları

Re: enjeksiyon

Hiçbir festivalde internette yayınlanma - daha önce internette yayınlanmışsa şöyle şöyle olacak- ile ilgili bir ibare görmedim. Ama nedense kısa filmciler hep saklıyorlar filmlerini 😛 Belki büyüsünün ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Düttürü Dünya - Zeki Ökten Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, hiç gülmeyerek bizi güldürdüğü, 80 sonu Ankara'sında geçen buram buram gerçekçi bir film. Hiç sömürü yapmıyor, olduğu gibi gösteriyor ve ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ahmet Abi The Movie

Sen de hatalarını biliyorsundur zaten Burak... teşekkür ederim : )şey, belki bilmediğim hatalarımda olabilir, acaba kısa bir özet geçebilir misiniz? Öncelikle "belki bilmediğim hatalarımda olabilir" c...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Erkan Oğur gibi film yapabilmek!

Sanırım bu Erkan Oğur örneğine en çok yaklaşan yönetmen Kim ki Duk. Ya da bana öyle geliyor... Birini izlerken, diğerini dinlerken aynı tarzda şeyler tetikleniyor kafamda. Sakin, kasmadan anlatıylrlar...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Ahmet Abi The Movie

Sen de hatalarını biliyorsundur zaten Burak. Şu şu diye saymaya gerek yok sanırım. Hepimiz böyle denemelerle başladık. Sen erken başlamışsın, bu güzel. Deneye deneye hatalarını çözersin. Bir sonraki f...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması

Arkadaşlar projenin ileleyişi vs. ile ilgili bir koordinatör olsa güzel olur diye düşündük. Ben pek organizasyon işini beceremem de, o yüzden benden olmaz 🙂 Kuyuya taşı ben attığım için sorular bana g...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Benim bir KIZIM daha oldu!

Ne güzel bir haber... Allah bağışlasın. Çok sevindim.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: "Bulmaca" Bir Güm Yapım Filmi...

Evet o tartışma sahnesi biraz gereksiz olmuş. "Mesajı nasıl vericez abi?" kaygısı ile monte edildi senaryoya sanıyorum. Bu hariç ben de sevdim filmi. Elinize sağlık.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Filmcilik Sözlüğü

Kasan sensin Bilal. Başka kimsenin kastığı yok. Kimse yabancı kelime kullanmayalım demiyor, kullanmadan dil gelişemez zaten. Ama örneğin "açıkladı" demek yerine "deklare etti" dersen ben seni gelir dö...

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (KHA)

RTE az önce çok garip bir şeyler yaptı.. Ben de sevdim tavrını. Geçenlerde yakından tanıyan birisi çok fevri olduğundan falan bahsetmişti. Bazen kafasının attığından. Şimdi ispatlanmış oldu 🙂 Güzel bi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Dilin zaten gelişme şekli bozulmadır. Tabi bozulmayı sizin kullandığınız anlamda söylüyorum. Bunu kabul etmeniz için 50 yıl geçmesi mi gerekiyor illa... Bunu bu başlığın ismi bile ispatlıyor: "Filmcil...

17 yıl önce

Konuşurken İngilizce ya da diğer dillerde kelime kullanımın tek sebebinin "havalı görünmek" olduğunu düşünenler aslında yanılıyorlar. Bu beyindeki yetersizliğin göstergesidir. Örneğin internette her g...

17 yıl önce
Re: after efects te timer nasıl yapılır ?

Timer derken? Geri sayım sayacı falan mı? Tam olarak açıklarsan daha rahat yardımcı oluruz.

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: 3.KISADAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ

Söyleşi yok mu Bidil abi. Bu sefer forumcak katılıp uzun süreli kalalım. Söz bu sefer ben de uzun kalacağım 🙂

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: En güzel anti-virüs

Kaspersky (rusça ve kasperski okunuyor) duyduğum kadarıyla diğer firmaların virüs tanımlamalarını aldıkları yermiş. Efsaneye göre diğerleri hep ondan alıyormuşmuş, ben de onu kurdum. Feci ciyaklıyo bu...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Sayfa 105 / 180