Eklenen Forum Cevapları

Re: Acil yardım talebi...

Zaman konusunda uzlaşırsak montaj konusunda yardım edebilirim.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Bizik...!

Hayırlı olsun. En kısa zamanda izlemek ümidi ile.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: mac te aftercs 3 psd import problemi

denedim halen aynı dosya ismini degiştirdim tr karakter kullanmıyorum numara verdim yemedi farklı bir isim verdim yemedi yine aynı hata var :[ mov yada jpeg açıyor ... After in o dosyaya ulaşması için...

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Abi müziği de kaldırın tam ciddi bir iş olsun. Müzik biraz skeç havası katıyor. Harbiden çok başarılı. Oyunculuk falan üstdüzeyde. Helal valla.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: AE Kısa kodlar

After kısayollarını C:Documents and SettingsKullanıcı AdınızApplication DataAdobeAfter EffectsAfter Sürümünüz dosyası içinde Adobe "After Effects 9.0 Shortcuts.txt" isimli dosyada düzenleyebilirsiniz....

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: cs3'te camda oluşan yansımayı silme

O özellik AE'de de mevcut. Clone olayı. After için kısa yolu: CTRL+B Aynen fotoşopta olduğu gibi video üzerinde de kullanabiliyorsun.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: 3.KISADAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ

bu sene gelen 72 filmin tamamı bendeniz Özgür Bakar (Senarist, Kısa film yönetmeni)Kerem Yılmaz (Oyuncu koçu) tarafından tek tek izlenip sadece gösterime uygun olmayan görüntü ses vs. sorunları buluna...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: 3.KISADAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ

Ön eleme var mi hacım bu festivalde?

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: dünya

Biraz zayıf. Ya da biraz öylesine olmuş gibi Ali. Deneme de olsa insan senin ismini görünce şaşırtıcı birşeyler aramıyor değil. Denemeye devam.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: drama eğitimi

Eğitim derken biraz daha açarsak daha iyi olur. Ben gelirim, katılır, öğrenirim. Biraz kalasım ona göre 😀 Tek Travis Bickle bilirim; "u talkin' to me u talkin' to me u talkin' to me"

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Oyun - Avatara bak fikrini söyle

Son kasetimi çıkardım. Sami Yusuf um, ben. Hakiki öz be abi.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: DvD de başka bir acıdan izleme yapma (acil)

yok 2.0 bulamadığım şey hareketli görüntünün üstüne menü inşaa etmekti..buldum...bi eğitim videosu çıktı karşıma şeytanın bile aklına gelmiycek şekilde yapılıyomuş...40 sene arasam bulamazdım...bi iko...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: DvD de başka bir acıdan izleme yapma (acil)

bu adobe encore da video görüntülü menuler yapılmıyor mu? sadece psd dosyalarını alıyor..ya iki gündür DVD yapmaya kasıyorum..tek istediğim hareketli görüntüler üstüne menü yazmak..sonra altına seçile...

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: enjeksiyon

Senaryo aşamasındayken tereddütlerim vardı ama izlerken başka duygulara kapıldım. Yer yer Raskolnikov'u gördüm Erkan'ın yüzünde. Bu dünyanın kendine bir-iki beden büyük gelmesinden dolayı kendini feda...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: BÜYÜK İNSAN VİDEO KLİP

Çok başarılı bir iş olmuş. Eldeki imlanlar iyi kullanılmış ve kendini izleten bir iş ortaya çıkarılmış. Renklerde beyaz dengesini biraz daha yukarı çekseydiniz daha iyi olurdu. Mat kalmış böyle(beyaz...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Sayfa 104 / 180