payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sonrasızlar Teknik anlamda oldukça özenilmiş ve gerçekten başarılı bir iş çıkarılmış. Konuyu çok hazmedemesem de kendini izlettiriyor. Amaçlanan şeyin bir çok sinemacının amaçlamak istemediği bir şey olması da gü... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: bir burun ameliyatı macerası "Çok güzel bir hikayeydi evlat, çok. Ve çok da güzel anlattın, çok içtendi." Forrest Gump filminden... Geçmiş olsun. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire Kaderi anlatmış abi... İstersen bilim kurgu bile diyebilirsin bu filme ama neyi anlatacağına karar verememiş demek bence çok doğru değil. Filmin sorgusu bunun üzerine. Bazı şeyler yazılmış mıdır? Kade... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire Filmin ben de sinema işçiliğine laf etmem ama sinema işçiliğinin ne için harcandığını düşündüm uzunca; bulamadım. Filmin hikayesi çok zorlama geldi bana. 18 yaşında bir çocuğun hayatına inmek için bu ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: TEST ALANI Oğlum param yok bira ısmarlayamam ama sen şu eski skin i yüklet Bidilcuyis'e sonra bişeyler düşünürüz. Fakir ama gururluyum icabında. Hadi agresifliğine kurban. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Dünya dışı varlıklar ve Evren'da başka yaşam var mı sorusu Ali senin o bulunan kabilene örnek olarak şöyle birşey söyleyeyim. Geçenlerde UFO larla ilgili bir program izliyordum orada bir izleyiciden mail geldi ve benim çok hoşuma gitti: Onlar UFO değil gelece... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Zelig - 9/10 (Film elbette ama mocumentary de diyebilir miyiz?) Woody Allen'ın 1983'te çektiği şaheser, başyapıt............ Çok merak ediyorum Woody amcanın bu işini. Biryerlerde çok titizlendiği ve ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Zelig - 9/10 (Film elbette ama mocumentary de diyebilir miyiz?) Woody Allen'ın 1983'te çektiği şaheser, başyapıt............ Çok merak ediyorum Woody amcanın bu işini. Biryerlerde çok titizlendiği ve ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Zatoichi - Takeshi Kitano Kitano izlerken hala İbrahim Tatlıses buhranlarım tutuyor ama hakkını yemeyelim; bu film gerçekten harika. Büyük bir keyifle izledim. ---Filmle ilgili bilgi içerir--- Etrafın... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: borç dedim Pembe Pantere Gerçekten ilginç bir deneme. Kendini bu sadelikle izlettirebilmesi bile başlı başına övgü konusu. Oyunculuğun ve oyunculuğunun gücünü ispatlıyorsun, helal. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Cooliris sizin bir yüzyıl öteye taşıyacak bir program 🙂 Kesin kurup deneyin ne olduğunu söylemeyeyim bilmeyenler şok yaşasın. Sadece şunu yapın: sitesinden çekin Firefox ya da Explorer için. Sonra gu... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film La Haine - Mathieu Kassovitz Amelie nin yakışıklısı Mathieu Kassovitz meğersem arada film de çekermiş. Bu filmini 28 yaşında yazmış ve çekmiş. Ardından ödül manyağı olmuş. Sonra yine ara ara film çekm... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: borç dedim Pembe Pantere Video kaldırılmış. İzlemek isterim, gözümden kaçmış. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR Güzeldi buluşma. Kısa kalsam da simaları görmek hoştu. Teşekkürler katılan herkese. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: kısa render sorunu Çözünürlüğü azaltıp bir de öyle dene. Önizleme ekranının altında full yazan ibareyi half, third veya quarter seçeneklerinden birine getirirsen daha uzun render alabilirsin. Yine olmazsa başka şeyler d... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |