paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: KTÜ Film Atölyesi / Teaser Hayırlı olsun. Çalışmalarınızı merakla bekliyoruz 🙂 |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim 30 saniye reklam izliyoruz, adamlar anlatmak istediklerini zihnimize öyle bir sokuyorlar ki şaşıyorum. Reklamcıların 30 saniyede yaptıklarını 10 dakikalık kısa filmde başaramamak işin başka bir ilginç... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Annesi tarafından istenmeyen çocuğun psikolojisi konulu Sağlam filmdir. Şiddetle tavsiye ederim. |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Re: Memat kısa film filmin senaryosunu şuradan okuyabilirsiniz: tarık arkadaşımız storyboard şeklinde yazmış-çizmiş senaryoyu, hoş bi çalışma olmuş, okumanızı tavsiye ederim 🙂 film vasatın üstünde bence 🙂 Çok tatlı olm... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: G.yönetimi,ışık,ses.makyaj Aynen böyle görüyorum ben de. Size söyleyeyim; O geriye doğru evrimden sonra hala içinde aşk olan kişi bu kez yavaştan ileriye doğru tekrar tırmanmaya başlıyor ve bu kez hangi noktada duracağını buluy... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim bence olmamış ama...siz bilirsiniz tabi... Bir kaç düzeltmeyle olur aslında. Deftere yazıp çizdikleri değiştirilebilir. Bir de kavgada çocuk ölmesin biraz abartı olur sanki. Sonuçta konu sınıf hakimiy... |
13 yıl önce |
|
Re: G.yönetimi,ışık,ses.makyaj ben evrimimin sinema izleyicisi evresindeyim demek ki 😀 İçimden bir ses bı kış sağlam bir kısa izleyeceğiz diyor. |
13 yıl önce |
|
Re: Kadir Köymen'in Macerası- Kendi Ağzından Adobe Premiere'yle haşır neşir olup da Kadir Köymen'in ders videolarını izlemeyen az insan vardır. Çoğumuzun üzerinde hakkı vardır 🙂Yolu açık olsun. |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Erciyes film festivali filmleri Festivale katılan kısa film ve belgeselleri paylaşmışlar. Paylaşıldı mı bilmiyorum ama izlemek isteyen olursa buyursun. |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: G.yönetimi,ışık,ses.makyaj Yeni başlayan arkadaşların herhangi bir alanı seçip oradan yürümeye karar vereceklerini sanmıyorum. Hemen hemen herkes sinemaya "yönetmen" olarak başlıyor.Yeni başlayanların evrimi genelde şöyle olur:... |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim Avatarımdaki delikanlı meşhur Predator. Tek fark omuzunda silahı yok benim 7D var. Özdeşim kurduğum sanılmasın 🙂 Bu arada konuyu biraz dağıttım. Başlık sahibinden özür dilerim. |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim Tv ya da sinemadan etkilenmenin insan üzerine etkilerini görmek için çok da uzağa bakmıyorum kendi adıma. Bkz. avatarım 🙂 |
13 yıl önce |
|
Re: Memat kısa film Konstantine filminde de karakter intihar eden bir ergenden aziz'e dönüşmüştü. Sıkıntı yok 🙂 |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film proje ödevim Pokemon kıyafeti giymiş çocukla "Polat" gibi racon kesen bir babayı aynı evde hayal etmek zor değil aslında. Üniversitede hocam Tayfun Atay'ın en meşhur cümleleriydi: "Realitenin içinde var olan insa... |
13 yıl önce |
|
Re: Senaryo uzun metraj olarak onucuncu'nun var bildiğim kadarıyla... ben henüz o olgunlukta değilim 🙂 Senaryo arayan arkadaş da Nuri Bilge Ceylan değildir muhtemelen 🙂 Şaka bir yana ben senaryon olduğunu düşünmü... |
13 yıl önce |