Eklenen Forum Cevapları

Re: Memat kısa film

Bar sahnesinde (04:40). O sahnede müzik olmazsa daha iyi olacak gibi geldi bana.Bir de 04:24, orada müzik oturmuş ama ses fazla. Diyaloğu sakin sakin dinlerken zıpladım.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: kısa film proje ödevim

umutsuzca sınıfta göz gezdirir...sınıfta ön sıralarda pokemon kıyafetleri giymiş çocuklar, arkalarda memati kılıklı çocuklar vardır... Sabah sabah kahve burnumdan geldi gülecm diye 🙂

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Memat kısa film

9 saat gibi kısa bir sürede bir kısa film çıkartmanız gerçekten büyük başarı.Beni sadece müzik biraz rahatsız etti. Film müziğin içinde fazla boğulmuş. Gece çekimi oldukça zordur. Belki ışığa da (dram...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: G.yönetimi,ışık,ses.makyaj

Özellikle ses konusunda uzman birini bulmak oldukça zor.

Forumda Görüntü Yönetimi

13 yıl önce
Re: Senaryo

Forum üyelerinden onucuncu ya da intercapiller'e ulaşmayı deneyin.

13 yıl önce
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe

Yok aslında 550D ve 600D hafiften geri kalmaya başladılar. Şu anda 7D dual iso çekim yapıyor. Çift işlemcili kameraların avantajları yeni ortaya çıkmaya başladı. Bu gün bununla ilgili bir kaç video iz...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

13 yıl önce
Re: kısa film proje ödevim

sınıf yönetimi derken bildiğimiz okullardaki sınıflar mı, öğretmenleri ilgilendiren bir konu mu bu, yoksa siyasi mi 🙂 Bence bildiğimiz sınıfı kastediyor 🙂 Eğer öyleyse ödevi veren hoca kendini iyi zo...

13 yıl önce
Re: PREMİERE CS5 EFECT AUTO COLOR EFECT YARDIM!!!

Bir fotomuhabiri der ki: "Sürprizlerle karşılaşmak istiyorsan, çevir auto'yu çek fotoyu" Manuel candır. Premierede de...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe

7D hala süt oğlan muamelesi görüyor. Sırf şu ML yüzünden 600D ile değiştireceğm neredeyse

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

13 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

ben söylediğin montajı aynı özelliklere sahip fakat işlemcisi i5 pcmde yapıyorum çok zorlanmıyorum sende rahatlıkla yaparsın bence. Teşekkür ederim kardeşim.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

13 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Özellikleri aşağıdaki gibi olan bir pc sizce performans olarak yeterli olacak mıdır? Full HD ortalama 20-30 dakikalık bir kurgu için. Fazla efekt kullanmayı düşünmüyorum. Birazcık color correction. Pr...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

13 yıl önce
Re: 1 Şişe Su İçin Arkadaşlarını Öldürdü (Dram-Aksiyon)

Yer Bakımında Çöl Daha Mantıklı Ama İşte EVimizin Yanında Orman Vardı 🙂 🙂Sevdim bunu

Forumda Arşiv

13 yıl önce

kovalamaca sahnesi iyiydi mi diyorsun serkanoca, eve gidince izleyim o zaman 😀 Fena değildi 🙂

Forumda Arşiv

13 yıl önce

Konuyu iyi seçmişsiniz ama işleme konusunda arkadaşlara katılıyorum. Atmosfer "susuzluğu" çağrıştırmalıydı. Daha az yeşillik olan bir alan ve oyunculara birazcık makyaj gibi. Bunun dışında: Filmin -kı...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: GALİP İŞHANI (kısa film)

Yani ben kısa film anlayışınızı hiç anlamıyorum, koca koca insanlarsınız ama filmin f sinden anlamıyorsunuz. Nasıl sıkılmadan izledin abi sen bu filmi. Kesinlikle vasat, sıkıcı, anlamsız bi film. Siz ...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sayfa 135 / 165