paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: DÜĞÜM Kısa Film Kızılay yarışması Bir türlü izleyemedim. Vimeo'da sorun mu var benim nette mi anlayamadım. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: çözünürlük düşmeden video küçültme peki bunun için bir program önerebilir misiniz? Ben bir ara "best video converter" isminde basit bir program kullanmıştım işimi görüyordu. Deneyin derim. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
13 yıl önce |
|
Re: Öğle Arası-Kısa Film Bu kadarın ısrarın üzerine, çelik yelek giyilip bu film çekilir artık 🙂 |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Zoom h1n ile birlikte hangi mikrofon serkanoca peki senin söylediğin mikrofon ile videomic arasında nasıl farklar var ? Diyalog kaydederken sert ünsüzler Rode'de çınlıyor ama Azden'de net ve soft. |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Zoom h1n ile birlikte hangi mikrofon Arkadaşlar yanlış bilgilendirme olmasın, düzeltmek istedim. H1 ile H4N nün arasında dünya kadar fark var. Ama onu duyabilecek kulak varsa tabi. Dinamik aralıklarından tutun örnekleme çeşitliliğine kad... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Terminatör 1 Hatırlamak için şöyle bir bakınayım dedim ama kapatamadım. Baştan sona izledim. |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: nasıl bir tripot almalıyım ?? Manfrotto 190x prob kafa olarak da Manfrotto 701HDVBiraz pahalı gelebilir ama iyi performans verir. |
Forumda Ticari Ürünler |
13 yıl önce |
|
Re: Ammar Afişi ben de çok sevdim. Sonuna kadar destekliyoruz hocam 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: Zoom h1n ile birlikte hangi mikrofon zoom h1 mikrofon için bu videodaki gibi bir sehpa lazım bana nereden bulabilirim acaba H1 için en ideal sehpa gorillapod. Onu da gittigidiyordan rahatlıkla bulabilirsin. ... field.html |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Zoom h1n ile birlikte hangi mikrofon Peki şöyle bir soru daha yöneltiyim böyle bir seti aralık-ocak arası bir vakit almak mı yoksa mayıs-haziranı bekleyip ntg2-h4n almak mı daha mantıklı ? Yetiştirmeniz gereken bir projeniz yoksa H4N dah... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Zoom h1n ile birlikte hangi mikrofon 3,5mm jak girişi olduğu için en iyi seçenek Azden shootgun mikrofon olacaktır. Ayırdığınız bütçeye de uyar. ... fon.6409.p |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Mrb .Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.Benim 550 d için adaptör almama yardım edecek bir arkadaş varmı acaba.Bedelini siparişten önce bankadan havale edebilirim.( Ebay da 15 dolar cıvarı ,Erkeyalar... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
13 yıl önce |
|
Re: jiMMY JiB TANITIMA ÖZEL FİYAT,KISA SÜRELİĞİNE.... Jimmy jib den daha çok uçaksavar gibi olmuş hocam. 😀 arabası olan alır bunu sadece. Ama tabi bunun alıcısı da çıkar mutlaka. Bizim içind aha portatif aletler lazım. Kendi adıma konuşuyorum. Youtube'de... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: jiMMY JiB TANITIMA ÖZEL FİYAT,KISA SÜRELİĞİNE.... Yerinizde olsam mini jib üretirdim. Bu ebattaki bir jimmy jib genel olarak stüdyo ortamında daha çok talep görecektir ve alıcısı bana göre fazla çıkmaz. Sonuçta TRT'nin deposuna gidip atıl jibleri bu ... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: Koyaanisqatsi tadında belgesel denemem. İzleyiciyi özdeşleşmeden kurtarıp rahatsız etme amaçla konulmuş bi filtreydi desem yer misiniz?:D Sistemin dayatmakta ısrar ettiği bir gerçeği, sistemin allayıp pulladığı şekilde çekseydiniz ve alt me... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |