paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ammar Korku filmlerini severim. Teaseri izleyince iyice meraklandım. |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: Gezici Festival - Zeki Demirkubuz Söyleşide erotizme hiç değinmedi ama onunla ilgili bir soru şöyleydi: "Filmlerinizde neredeyse hiç sevişme sahnesi yok neden?" Cevabı:"C Blok filminde bütün hakkımı kullandığımı düşünüyorum"Kendi de k... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
13 yıl önce |
|
Re: Gezici Festival - Zeki Demirkubuz Bu arada söyleşiye katılan var mı? |
13 yıl önce |
|
Re: KAMP (2013)(ORİJİNAL 720p HD )TÜRK FİLMİ Daha önce izlemiştim. Sizin filminiz mi? |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: DSLR'da "Banding" Problemi Bitrate'i arttırın. Pozlamanızı doğru yapın ve geçişin katmanlarının aşırı olmamasına dikkat edin. Kontrol edilemeyecek bir geçiş varsa ND veya grad filtre ile geçişi yumuşatın. O da olmazsa post aşam... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
13 yıl önce |
|
Re: Durum Komedisi neyse ya yarın mesai var, yatayım ben 😀 "Neyse ben yazmaya başlıyorum" gibi bir cümle bekliyordum. 🙂 |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Gezici Festival - Zeki Demirkubuz Gezici Festival kapsamında (Ankara) Alman Kültür Merkezi'ndeki Zeki Demirkubuz söyleşisine gittim. Söyleşi sohbet havasında geçti. Art arda gelen Dostoyevski sorularının ardından teknik bir kaç detaya... |
13 yıl önce |
|
Re: DSLR'da "Banding" Problemi Bu sorunu ben de yakın zamanda farkettim. 7D kullanıyorum ve tam olarak nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Bilgisi olan var mıdır? |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
13 yıl önce |
|
Re: Çanta için Sünger İyi fikirmiş sağol. Süngerci yanıt vermesse onu yapıp bitirrim işi.Şuanda çekime gidince herkes bana bakıyor. Mikrofonlar birbirine geçmiş durumda 😀 Osmaniye'ye selamlar ve saygılar. Bende oralıyım. F... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
13 yıl önce |
|
Re: Peki bu nasıl yapılmış ?? montaj hocam bu time freeze olayının zorluğundan bahsetmişti bende bu klipteki efekti yapabileceğimi söylemiştim. bahse girmiştik 10 dakikada şöyle bir şey çıkardım misal. Saygıyla eğiliyorum Nazmi. |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
13 yıl önce |
|
Re: Çanta için Sünger Ben strafor kesip üzerine siyah kadife yapıştırmıştım on numara olmuştu. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
13 yıl önce |
|
Re: Memat kısa film yakında Azrail'den bir basın toplantısı bekliyorum konuyla ilgili, tahminim ruganda ayakkabı giyiyor 😀 O toplantıya ben katılmam usta 🙂 |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: İyi Diyalog - Kötü Diyalog Paylaşım için teşekkürler. |
Forumda Makaleler |
13 yıl önce |
|
Re: Belgesel için nasıl sponsor bulacağım ben yaa Forumdaki arkadaşlar ne olur bir fikir verin, İzmirdeki TRT belgesele bir belgesel vermem gerekiyor.bütçe olarak ne yazmam lazım?yani ortalama bir belgeseli kaç liraya alırlar?yoksa dakika bazındamı ü... |
Forumda TV Yapımları |
13 yıl önce |
|
Re: DÜĞÜM Kısa Film Kızılay yarışması İzleyebildim sonunda 🙂 intercapiller'e katılıyorum, fikir güzel, iyi düşünmüşsünüz.Bir kaç teknik sıkıntıya değinmek isterim. mamadoly'nin de dediği gibi müzik sıkmış biraz. Peş peşe defalarca gelen ... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |