paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum Parasının hakkını sonuna kadar veren bir kayıt cihazıdır. Gönül rahatlığıyla almanızı öneririm. |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Selamet teşekkür ederim, sesteki sıkıntı nedir tam olarak? Dahili mikrofonla alınmış gibi geldi. Müziğin altında kalmış biraz. Çok sıkıntı değil ama diyalog seslerini daha net alabilseydiniz çok daha iyi olac... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: ses hakkında yardım Yurt dışı fiyatı o civarda doğru. Türkiye'de bulabileceğiniz en uygun fiyat 400-700 aralığında olur. Yurtdışından getirtme şansınız varsa o ayrı tabi. |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe ML'yi tekrar yükleyip iyice kurcalamaya başladım alıştıktan sonra Canon'un klasik menüsü oyuncak gibi kalıyor. Normal şartlarda ML'yle bu kadar meşgul olmam imkansızdı. Fulgura'nın makalelerini tavsiy... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
13 yıl önce |
|
Re: Senaryo yazacak profosyonel birileine ihtiyacım var Biraz daha açıklayıcı olursanız ilgilenen birileri çıkacaktır. En azından ne hakkında... Ayrıca kendinizi de bir parça tanıtmanız doğru olur. Ne iş yaparsınız? Daha önce film çektiniz mi ya da sinemay... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: ses hakkında yardım Ayırdığınız bütçe bu iki kayıt cihazı için de çok az. dr07mkII en az 700tl dr 05 ise 350-450tl arası değişir fiyatları. Buradan bulabilirsiniz |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri çok faydalı bir site, her gün giriyorum, ailecek beğenerek okuyoruz bu siteyi, bi de izliyoruz 😀 RELMALKER 😀 Kahvenizi yudumlarken, eşsiz tasarımı karşısında büyülenerek çeşitli senaryoları okuyup, f... |
Forumda Konu Dışı |
13 yıl önce |
|
Re: T.A.Ş (spot film) (2013) Biraz daha kısa tutsaydınız daha iyi olurdu bence. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Selamet Ses biraz daha iyi olsaydı çok daha keyifli olacakmış. Ellerinize sağlık... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: 1. SETEM AKADEMİ “BAK AKADEMİ ÖDÜLLERİ” Öğrencilerim de kurmaca kısmında "Bıyık"a bekler... Gayet güzel olmuş. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
13 yıl önce |
|
Re: 1. SETEM AKADEMİ “BAK AKADEMİ ÖDÜLLERİ” Oy kullandım, umarım iyi bir sonuç alırsın. |
13 yıl önce |
|
Re: Gezici Festival - Zeki Demirkubuz onun kadınları olgunluktan şerbeti akan meyveler gibi... 🙂 Çok iyi. |
13 yıl önce |
|
Re: DSLR'da "Banding" Problemi Bu arada ekleyeyim: Bu sorunun temel nedeni 8 bitlik altyapıdır. Yani o şeritleşme kayda girmişse ne yaparsanız yapın tam olarak üstesinden gelemezsiniz. Bu nedenle çekim esnasında farkında olup ona g... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
13 yıl önce |
|
Re: Ayak sesleri & Ortam sesleri & Çocuk sesleri Kolay gelsin. Uarım istediğiniz kalitede bulursunuz. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: Ayak sesleri & Ortam sesleri & Çocuk sesleri Kendiniz kaydedemiyor musunuz? Basit bir kayıt cihazı işinizi görecektir. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |