paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Arkadaş - Kısa film Keyifle izledim. Güzel olmuş |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Dış çevre seslerini nasıl yok edebilirim Diyalogsuz çekme fikrine ben de katılıyorum. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: Düşük Bütçeli Uzun Metrajda Hangi Kamera? Raw karşılaştırma vardı vimeo'da ve farkı kapatmış görünüyor. |
12 yıl önce | |
|
Re: Tekerrür kısa film (sonunda çıktı) Senaryoda işin büyük kısmını seyirciye bırakmışsınız. Biraz zorluyor hakikaten ama anlaşılmaz dersek haksızlık etmiş oluruz. Çekimler gerçekten çok iyiydi. Sinema tadını aldım ve keyifle izledim. Kame... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Gereksiz Aksiyon Keyifle izledim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Çamlar Çınarlar Çok güzel olmuş ve iyi düşünmüşsünüz. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Evde biri var! - Kısa film gibi Bilgisayarda durmaya devam etse daha iyi olurdu sanırım 🙂 ŞAka bir yana, "kısafilm olmasa bile" bize bir hikaye anlatmalıydı. Orada ne oluyor? Kapaklar ve pencere neden kendi kendine açılıyor? Sonuca ... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: fujıfılm hs50 video çekiminde karıncalanma,dalga oluşmas Bildiğim kadarıyla sabit zoom objektifi vardı değil mi bu makinenin? Ben de HS10 vardı eskinen. Bir kaç ay kullandıktan sonra video çekmemeye karar vermiştim.Yaşadığınız sorun manuel kullanıma imkan v... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema ve Televizyon Bölümü Hakkında YGS 75 netLYS3 45 netLYS4 40 netBunu yaparsan elini kolunu sallaya sallaya sinema tv'ye girersin. Mimar Sinan Ünv. hariç tabi. |
12 yıl önce | |
|
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum Ben de Ankara'dan yapay kürk kumaşı almıştım zoomH4N ve Rode için. Ellerimle diktim 🙂 |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Nikon D3100 Dersem Ne Dersiniz? Son 3 yıldır aynı sensörü kullanıyorlar. Eskiden ccd'ydi ama şimdi cmos. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
13 yıl önce |
|
Re: SUPER İNCİR 2012 FULL YERLİ FİLM Keyifle izledim 🙂 |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Lan Dunya! Heyecanla bekliyoruz. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: seninki kaç para Geçmiş olsun 🙂 Bana da geçmiş olsun, Süpertürk'ü izledim. Abi o dizi setlerinde henüz keşfedilmemiş bir virüs var. Sıkıntı büyük. Tamer karadağlı yıllar önce Ferhunde Hanımlar dizisinde psikiyatrist d... |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: seninki kaç para merak ettim izliyecem birazdan bu filmi :)) başlığa bi eklemede ben yapayım. Tamer Karadağlının süpertürk filmide film nasıl çekilmez sorusunda çok güzel bir cevaptır bence 🙂 Ben yandım sen yanma kard... |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |