paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Senaryo yazacak profosyonel birileine ihtiyacım var ekipmanı satacak olsan paranın yarısı gider...:D Bundan da güzel kısa çıkar ama 🙂 |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: seninki kaç para Evet o film. Üzerinden saatler geçti ama şokunu atlatamadım 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
seninki kaç para Film nasıl çekilmez? Sorusuna en güzel cevap olarak bu filmi şiddetle öneririm arkadaşlar. Uzun süredir izlememekte ısrar etmiştim, keşke ısrarımda kararlı davransaymışım.İzleyenler var mıdır benim gi... |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
Re: Umutsuz - Kısa Film 06:50 orada diyafram kapanıyor gibi geldi bana. Bu arada intercapiller'in bahsettiği siteyi incelemenizi öneririm. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: DSLR'da "Banding" Problemi Fotoğrafta olduğu gibi işin çoğu çekim sırasında yaptıklarımızla alakalı buna kanaat getirdim artık. Haftasonu kademeli ND filtreyle gökyüzünü ve karayı dengeledim. Diyafram olarak da (tokina 11-16mm)... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
13 yıl önce |
|
Re: HESAPLAŞMA KISA FİLM -SinemaSkop Film Ekibi bu arada serkanoca şunuda söylemeden geçemeyeceğim,filmle ilgili yorumların ve yeniden düzenlenip izlemek istemen,beni ziyadesiyle mutlu ediyor.ikinci filmin kurgusundan sonra,bu filmede bi el atmayı ... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum Bu gün gelecekti sanırım. Elinize geçti mi?Elinize geçtiğinde alttaki videodaki gibi bir deathcat yapabilirsiniz. Rüzgarlı havada can kurtarır. |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Kamera Seti Kuracağım - Tavsiye bekliyorum Elbette bunlar teorikl bilgi. Yani iş kullanmada biter. Ekipmanı doğru ayarlar ve kullanırsanız cep telefonuyla da patlama olmaksızın çekim yaparsınız. Yoksa, Alexa da olsa sonuç kötü olur. Saygıyla e... |
Forumda Duyurular |
13 yıl önce |
|
Re: HESAPLAŞMA KISA FİLM -SinemaSkop Film Ekibi 7D'nin adı var 600D'in tadı var arkadaş Serkanoca diger baslikta hangi kurgu programi kullandigimizi sormussun.burdan yazayim ddim 🙂 edius 6 kullandik.yazilar ve diger efektler icinse after effect cc ... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Antalya'da yağmurlu bir gün Çekimler çok tatlı olmuş. Ellerinize sağlık... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum Beklentiniz nedir bilmiyorum ama şu videodaki delikanlı noktayı koymuş sanırım. |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Umutsuz - Kısa Film Bu arada ufak tefek dikkatimi çekenlerden de bahsedeyim. Kamerayı auto kullanmışsınız, özellikle cafe sahnesinde sola pan yaparken pozlama değişimi net görünüyor ve diyaframın kapanma sesini duyuyoruz... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Umutsuz - Kısa Film Senaryo beni sarmadı ama sinema konusunda yeteneğiniz olduğu kesin. Hiç durmadan devam edin derim. Çok iyi işler çıkaracağınıza eminim. |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: HESAPLAŞMA KISA FİLM -SinemaSkop Film Ekibi Ben bir tane slider yapmıştım kendime. Masraf 47 TL |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum 2m civarı herhangi bir sopanın ucuna batlayarak da kullanılabilir. Temizlik malzemeleri satan yerlerde vileda sapları olur onlardan birtane edinip bağlayabilirsiniz. Hatta bir kaç yerde görmüştüm tele... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |