paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Ortam Sesi almak ? Genelde ortam sesi ayrı alınır. Kadraj içerisinde senkron gerektiren belirgin aksiyon yoksa, kalabalık sesi, cadde sesi vb sesler ayrıca alınıp postta eklenir. Diyaloğu alırken arka plan sesleri de as... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Bir kişinin belgeselini yapcak olsanız ne sorardınız ? Ailesiyle röportaj yapacaksanız işiyle ilgili soru sormak yavan kaçacaktır. Anılarından konuşturun ve bırakın kamera çalışsın. Laf lafı açar, gerisi çorap söküğü gibi gelir. |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Ortam Sesi almak ? Çektiğin sahnede diyalog dışında kalan bütün sesler. Su sesi, kalabalık uğultusu, cadde sesi, rüzgar sesi, dere sesi, kuş cıvıltısı vs... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: DENİZİ GEÇMEK (Kısa Film) "Türk İşaret Dili" ile bir ilk Filmin tamamını izleyemedim ama güzel düşünmüşsünüz. Kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: İz Çekimleri çok sevdim. Tertemiz olmuş. Sinema tadı aldım. Konuyu sevmedim ama işleniş biçimi çok iyi. Ellerine sağlık... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Sinema ile ilgili öneri kitap ? "Sinemanın 5 temel ögesi" Joseph V. MascelliGüzel kitaptır, tavsiye ederim. |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Kot Farkı Gayet güzel olmuş. İlgiyle ve sıkılmadan izledim. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: YENİ UFUKLAR - BELGESEL Güzel konu seçmişsiniz. Sanırım yarışma için çektiniz. Emek vermişsiniz güzel de olmuş.Ellerinize sağlık... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: İstanbul Gangsterleri - GÖKMEN YILDIZ Dün akşam izledim. Son sahnelere doğru işini çözmüşsünüz 🙂Şaka bir yana sağlam emek vermişsiniz ve iyi tecrübe olmuş. Cesaretin ve azminizden dolayı kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Tekerrür kısa film (sonunda çıktı) filmi geçen gün izleyebildim sonunda 😀gayet anlaşılır geldi yanlış anlamadıysam 🙂 🙂Okuduğum en orijinal değerlendirmeydi bu 🙂 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: 6 Günde 6 Klip Gayet güzel olmuş klipler özellikle ilk klip. Ellerine sağlık... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Slider almayı düşünüyorum sizce bu slider nasıl ? Stabilizasyon vs iyi gibi duruyor ama biraz pahalı değil mi? Ufak tefek parçalarla rahatlıkla yapılabilir bir alet sonuçta. |
Forumda Diğer Malzemeler |
12 yıl önce |
|
Re: Torosların İki Yüzü Belgesel Film Fragman Güzel bir belgesel izleyeceğiz sanırım. Ellerine sağlık... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: 2013 böyle geçti.. Keyifle izledim. Çok güzel olmuş. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Sony FDR-AX100 4K handycam... Görüntüler gerçekten çok iyi. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
12 yıl önce |