paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Lütfican Umut - VFX Reel 2013 Gerçekten güzel işler çıkartmışsınız. Kutlarım... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Harici mikrofon önerisi (Acil yardımınıza ihtiyacım var. 450' gözden çıkartdıysanız rode artı zoom h1'de aynı fiyata bulursunuz. Çiçek gibi ekipman yapmış olursunuz. |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Harici mikrofon önerisi (Acil yardımınıza ihtiyacım var. Pratik olmasını istiyorsanız rode videomic derim. Ama mutlaka uzatma kablosu da alın. Teknosa'da falan uygun fiyata bulunur. Diyalog alırken oyuncuya sopa yardımıyla yaklaştırmanız gerekecek. |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Harici mikrofon önerisi (Acil yardımınıza ihtiyacım var. Saydıklarınızdan biri mikrofon diğeri ses kayıt cihazı. Ikisini beraber kullanırsanız istediğiniz sonuca ulaşırsınız. |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: 15:36-Kısa Film Konu anlaşılmıyor gerçekten. Siz aklınızdakini anlatmaya çalışmışsınız ama biraz zorlama olmuş. Çekimler fena değildi ama... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Bence Komik Buradan güzel işler çıkar. Kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: İran Sineması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Benim merak ettiğim adamların kerpiç evlerden kurulu dünyalardan nasıl bu kadar zengin yaşantı örnekleri sunabildikleri hem de abartıya kaçmadan...uydurmadan...sanki biri o mahalleye kamerasıyla gitmi... |
12 yıl önce | |
|
Re: 2014 Oscar Adayı Filmlerde Kullanılmış Kameralar ve Lens Bir tane bile gariban kamerası yok usta be 🙂Ne var yani mesela "12 Years A Slave"nin altında bir sahne de olsa DSLR olsaydı. "Siyah Kuğu" filminde metro sahnesinde kullanılmıştı. |
12 yıl önce | |
|
Re: 2014 Oscar Adayı Filmlerde Kullanılmış Kameralar ve Lens Başlık çok iyi olmuş. Paylaşım için teşekkürler... |
12 yıl önce | |
|
Re: Kısa filmi renkli / siyah beyaz çekmek farkı. Ustalar daha detaylı bilgi vereceklerdir ama ben kendi tecrübemi paylaşayım. Renkli çekip kurguda siyah beyaz yapmakla siyah beyaz çekmek arasında nitelik farkına rastlamadım. Eğer sonradan siyah beya... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
12 yıl önce |
|
Re: İran Sineması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Aklıma ilk olarak jafar panahi gelir. İran sineması az ama dolu dolu örneklerle kendini gösterir. Film çekip şöhret olmak isteye lerden çok, derdini anlatmanın bir yolu olarak sinemayı seçenlerin kame... |
12 yıl önce | |
|
Re: Ortam Sesi almak ? Diyaloğu temiz aldıktan sonra gerisi önemli değil bence. Iyice yaklaştırıp diyaloğu net alın h1 ortam sesini de alacaktır ama sese derinlik katmak için harici bir kaç ses almakta fayda var. Ben de h4... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Bir kişinin belgeselini yapcak olsanız ne sorardınız ? Dikkat edilmesi gereken şey söz konusu kişi hakkında bir çok şeyi iyi öğrenip gitmek lazım. |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Bir kişinin belgeselini yapcak olsanız ne sorardınız ? Muhabirken yaptığım bu tarz röportajlarda tutukluk yaşayan kimseye rastlamadım 🙂Onlar bu tarz röportajlara alışık olurlar. Sizden önce onlarca kez aynı röportajı vermiş olurlar. Defalarca aynı şeyi an... |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Ortam Sesi almak ? Rica ederim 🙂 yarım yamalak oldu ama ustalar el atarsa faydalı olacaktır. |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |