paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sinema Tv Üniversiteleri hakkında bilgi!! Yüzde elli burslu ücreti geçen yıl yıllık 13 bin civarıydı. Burssuz ücret 24.750TL Anadolu mu Bahçeşehir mi derseniz Anadolu derim. Eğitim ücretine ödeyeceğiniz toplam 46,000TL'yle bir sinemacının ası... |
Forumda TV Yapımları |
12 yıl önce |
|
Re: Doğu, Batı & diğer masallar Çekimler güzeldi. Sizden bir kurmaca ya da belgesel izlemeyi isterdim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Temizlik bezi kafasından steadicam Yaratıcı olmuş. Elinize sağlık... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
12 yıl önce |
|
Re: Mısır Tanesi Gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Ses ile alakalı sorularınızı bekliyorum... Sessiz sedasız okuyoruz ve faydalanıyoruz. Teşekkürler... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Panasonic GH4 Aga bu nedir?Vay ki vay |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
12 yıl önce |
|
Re: önerileriniz 250 liraya zoom h1 alıp sesi onunla kaydedin ve kurguda birleştirin. Bütçeniz yoksa, ikinci telefonu ses kayıt cihazı olarak kullanın. Diyaloglarda oyuncuya yakın bir yere koyun ve kurguda aynı işlemi... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Slider almayı düşünüyorum sizce bu slider nasıl ? anlamamki o işlerden pek. yaptırmaya kalkarım tam istediğim gibi olmaz boşuna masraf ederim diye korkuyorum. daha ucuzunu bulamadım açıkcası :)) Fazla masraf çıkmıyor. Ben yapmıştım, kuruşu kuruşuna 4... |
Forumda Diğer Malzemeler |
12 yıl önce |
|
Re: Uçmak 1 Lira Heyecanla ne olacak diye okurken tokat bana geldi sanki. Güzel olmuş. Ellerinize sağlık. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Evde Bir saatte çektiğimiz kısa film Bence fena değildi. 1 saatte karar verip bunu çektiyseniz kamerayı elinizden bırakmayın ve devam edin derim. İyi işler çıkaracağınıza eminim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Kromozom Y (2013) Trailer/Fragman Bu arada amatör fotoğrafçı olarak bir ricam var. Fotoğraf çekimi sahnesinde makinenin dahili flaşını kapatın be ya 🙂 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Kromozom Y (2013) Trailer/Fragman Çekimler güzele benziyor. Filmi de merakla bekliyoruz. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Yahşi Doğu İzlemiş kadar oldum. Ellerinize sağlık, keyifliydi |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Zoom H6 Audio Recorder / Kayıt Ayarları ve Kullanımı Zoom H4N'den soğutan bir karizması var H6'nın 🙂 Ama bu inceleme içime su serpti açıkçası.Teşekkürler... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: Canon EF 50mm 1/8 Lens 50mm f1.8'i bir yıldır kullanıyorum. Parasını sonuna kadar hak eden bir lenstir. 180-250TL aralığında bundan daha iyi sonuç veren lens yoktur. Canon 50mm f1.4'le kıyaslanamaz tabi ama aralarında 400-5... |
Forumda Diğer Malzemeler |
12 yıl önce |