Eklenen Forum Cevapları

Re: Kamera Tavsiye

Black magic pocket cinema camera işinizi rahatlıkla görür. Yanına da kaliteli prime lenslerden güzel bir takım oluşturabilirsiniz.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

12 yıl önce
Re: UKTE - Kısa Film Fragman

En az "gütmek ya da güdülmek" kadar iyi bir film geliyor bana göre. Kadrajınız da anlatımınız da çok güçlü. Filmi sabırsızlıkla bekliyorum.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Büyük Oyun - Kısa filmim

Televizyon işlerinizde geleceğiniz var orası kesin. Yeteneklisiniz ve emek vermişsiniz.Ben zerre kadar keyif almadım. Mafyaydı, İstanbul karanlık işleriydi falan filan, artık kusmak geliyor içimden. T...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Canon vs Sony Hangi Video Kamera?

600D ile 60D arasında görüntü kalitesi farkı yoktur. İkisi de APSC sensöre sahip kameralar olup aralarındaki fark en kaba haliyle "elektro-mekanik" farktır. Manuel kullanımda tuş faktörü, gövde tasarı...

12 yıl önce
Re: Personel aranıyor

"(Photoshop, Flash, Ilustrator v.b.) hakim ve hızlı, animatik tasarımları hazırlayıp sorunsuz biçimde uygulayabilenMotion Graphic, 3D Animasyon ve Video Editing (Adobe After Effects, Adobe Premiere, F...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Cleverbot-Gerilim Film

Bence amaçtır, mesajdır diye fazlaca yorma kendini. Bak örnek bir kısa film Christopher Nolan çekmiş tee zamanında...burda mesaj yok mu yani 😀 🙂Biz ihtiyarlar için ağır mesaj var orda. Ego var süpe...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Cleverbot-Gerilim Film

Fikri çok sevdim. Gerilim türü için ideal konu bulmuşsunuz. Klavyenin başına geçip yazabildiğiniz kadar yazın. Buradan güzel bir senaryo çıkar. Yapmanız gereken şey sadece telefonu kapatıp sakin kafay...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Eski Manuel Lensler

Takumar diyaframı için tercih edilebilir. Geniş açı olarak Pentacon 29mm f2.8 fena değildir. Fiyatına göre tabi.

Forumda Lens Dünyası

12 yıl önce
Re: Raminagrobis

Çekimler güzel olmuş. Sinema tadı veriyor. Gerilimi de vermeyi başarmışsınız. Sadece gelişen olay hakkında biraz bilgi verseydiniz keşke. Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Eski Manuel Lensler

1.4 diyaframlılar hariç 50-58mm aralığındaki lensler içerisinde helios candır. Optik olarak daha kaliteliler var elbette ama fiyatları da ona göre fazla tabi.

Forumda Lens Dünyası

12 yıl önce
Re: KARAZHAN kısa film - fragman

ABD sinemasını referans almıştınız sanırım. Almayın bence.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Tövb-Estağfurullah - Fragman

Girişteki sahnede mavi patlamış. Kurguyu bitirmediyseniz müdahale etmenizi öneririm. Filmi izlemeden yorum yapmak doğru değil tabi. Bu yüzden belirtmek isterim, yazacaklarımın filminizle ilgisi yokt...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Canon vs Sony Hangi Video Kamera?

DSLR'yi geçelim demişsiniz ama dayanamadım 🙂Uygun ışıkta HD çeken bütün video kameralarla iyi sonuç alınır doğru söylüyorsunuz. DSLR'yi yukarıdaki sınıftan ayıran temel özellik lens seçeneğidir. Yukar...

12 yıl önce
Re: Canon 650d vs Nikon d5100

650D'nin yanında 5100 alternatif bile olamaz. Hem lens seçenekleri hem gövde yapısı vs bakımından 650D doğru tercih olacaktır. Video düşünüyorsanız destekleyici yazılımla daha iyi sonuca ulaşmanız açı...

Forumda Fotoğraf Makineleri

12 yıl önce
Re: Sinema Tv Üniversiteleri hakkında bilgi!!

Bu arada yanlış bir şey yazmışım: "bir sinemacının asıl ihtiyacı olan" şey teknik ekipman değil tabi öncelikle dopdolu bir zihin ve bomboş bir kafa 🙂Gene de 46.000TL ile alabileceğiniz kamera ve ses e...

Forumda TV Yapımları

12 yıl önce
Sayfa 121 / 165