Eklenen Forum Cevapları

Re: PÜR - Kısafilm

Izleyen arkadaşlar eleştirilerinizi esirgemezseniz çok mutlu olurum. Malum ilk kurmaca filmim olduğu için eksiklerini net göremiyorum.Şimdiden teşekkürler...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

Beğeniniz ve tavsiyeniz için teşekkürler. Söylediğiniz gibi deneyeceğim.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
PÜR - Kısafilm

Doğup büyüdüğü köyü bir günlüğüne ziyaret eden genç ısrarla bir yeri aramaktadır. Haftasonu gezisinde küçük bir kurmaca denedik. İlk kurmaca filmimdir. İşin aslı bu iş belgesele hiç benzemiyor 🙂 Hikay...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Kaptan Zua (Teaser)

Merakla bekliyoruz. Güzel bir kısa izleceyeceğiz diye düşünüyorum.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Hızlı cekim nasıl yapılıyor lutfen acil ????

Bir yöntem daha var ama çok zahmetli olur:Sony vegasta videoyu time linede iyice büyütün ta ki her kareyi görene kadar. Sonra o karelerden akışı bozmayacak şekilde (eşit aralıklarla baştan sona doğru)...

Forumda Vegas

12 yıl önce
Re: SUÇ - KISA FİLM

Eren'in detaylı değerlendirmesi yerinde ve öğretici olmuş. İlgiyle izledim. Bazı sahneler biraz uzun tutulmuş ama sıkılmadım. Oyuncu gerçekten iyiydi bu arada. İlerde sizden güzel bir uzun metraj izle...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Kameramı değiştirmek istiyorum.

Bence de lense yatırım yapmak en mantıklı olanı. 550D APS-C sensör bodyler içerisinde hatırı sayılır kameradır. İlle de full frame diyorsanız (Fulgura'nın da söylediği gibi) sıfır 6D iyi bir seçenek ...

Forumda Kamerayı Bulmak

12 yıl önce
Re: Picture Style Üzerine

Evet doğru. Heyecana kapılmışım 🙂Renkler gerçekten cezbedici.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

12 yıl önce

Vision color ve cinema look beni çok heyecanlandırdı açıkçası. Az önce ikisini de satın aldım. Bu gün eve gider gitmez deneme yapacağım. Film convert ve vision color karşılaştırması yapmışlar şurada

12 yıl önce
Re: Pür (kısafilm teaser)

Rica ederim. Basit ama çok etkili yöntem. Bulanın ellerine sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Teşekkür ederim

12 yıl önce

Sayfayı açtığımda indirim kodu girin yazıyor. Siteye üye olmak mı gerekir acaba?

12 yıl önce

Vision color'u satın almaya kalktım ama ingilizcem "Anadolu ingilizcesi" olduğu için yabancı kaldım. Bu profili nasıl alırız? Mail adersine mi gönderirler?

12 yıl önce

Gündüz ortası ve dış mekanda flat çekmek bence çok gerekli değil. Zıtlığı (kontrastı) yüksek sahnelerde daha yerinde oluyor. Cinestyle'ın en kötü taraflarından biri ten renklerini turuncu-toprak türün...

12 yıl önce

Başlık da yazı da harika olmuş. Size ve Fulgura'ya teşekkürler.

12 yıl önce
Sayfa 116 / 165