paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: fotoğraf tripodu vs video tripodu arasındaki fark ... 2uwUIF_tc0 |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
12 yıl önce |
|
Re: fotoğraf tripodu vs video tripodu arasındaki fark İkisinin arasında asıl farkı tripot başlığı oluşturur. Fotoğraf için tasarlanan tripot başlıkları dik kadraj almayı da sağlar. Pan ya da tilt yapmak için uygun değillerdir. Video için tasarlanan vide... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) güzel olacak bence. lastik de iyi fikir. Teşekkür ederim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) bu durumu video ile gösterme şansın olsaydı keşke hocam...anladığım kadarıyla bi deniycem tabi 🙂Şu videoda göstermiş: www.youtube.com/watch?v=Fj6fMcJ18aA |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) Tripotun koluna lastik bağlıyoruz.. Pan yaparken kolu değil lastiği tutuyoruz. Bu şekilde lastik, tripot koluyla elimiz arasında amortisör görevi yapıyor. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) Beğendiyseniz ne mutlu bana ve teşekkürler 🙂Tripot kullandım ama paket lastiği bağlayarak çevirdim. Lastik el sarsıntısını tamamen alıyor. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) Teşekkürler. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) Teşekkür ederim |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) Çektim bitti. Bilgisayar sizlere ömür o yüzden montaj uzayacak. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Pür (kısafilm teaser) Video gömme işini beceremedim sanırım 🙂 Yardımcı olabilir misiniz? |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Pür (kısafilm teaser) Hep belgesel nereye kadar? Ben de kısa bir kurmaca deneyeyim dedim. Montaj bir kaç hafta sürer. Küçük bir teaser paylaşayım. Kamera: Canon 7DLens: Tokina 11-16 f2.8 / Tamron 17-50 f2.8 / Canon 70-2... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Ağaç ❤ Ağaç (3dk) Güzel olmuş gerçekten. Bir kaç gündür uğraştım bu gün izleyebildim. Temiz iş olmuş. Kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: CANON EOS 7D REFURBISHED SATILIK Canon 7D kullanoyorum iyi makinedir ama 1500 dolar sıfırlanmış makine için gerçekten çok ama çok pahalı üstat. Türkiye'de 1 yıl dükkan garantili spot 7D'yi 2100-2500 tl aralığında bulabilirken kimse b... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Viewfinder Önerileri Linki buldum şu ürün: ... o-68479952 Yanlız belirtmem gerekir ki optik dandik. Bir de nefes alıp verirken neresinden hava giriyorsa hemen buğulanıyor. |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Re: Viewfinder Önerileri Bendeki de mıjnatıslı 75tl'ye almıştım. Düşmüyor. Mıknatısı oldukça güçlü. |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |