Eklenen Forum Cevapları

Re: PÜR - Kısafilm

ilk başta bildiğimiz saçma bir yere varan gizemli amatör kısa filmlerden biri sandım. açıkçası planlar güzel olmasa ve oyuncumuzun aşırıya kaçtığını görsem izlemezdim. dayanamazdım yani. sonlara doğr...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

ellerine sağlık üstadım, eminim çok daha güzellerini izleyeceğiz 🙂zampanoya katılmakla birlikte, kararma açılmaları da kaldırabilirsin gibi geldi bana...bu arada adamın bi şey aradığını anlamamıştım b...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: #SOMA

Elinize yüreğinize sağlık.

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: #SOMA

Linkte sorun olabilir mi? Göremiyorum. Edit: Sorun DNS'ymiş. Linkte sorun yok.

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: "Siz kömür sandınız, aslında yanan bizdik"

Ne yani tartışmaya dahil olanlar birbirlerinden uzaklaşacak mı. O sempatizan diğeri muhalif diye burada da mı ayrışıcaz. Bizim ortak paydamız sinema değil mi beyler. Sen ben işi değil bu. Biz olmadı...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Bütün bu olanlara rağmen hala AKP'yi ak kaşık olarak görenlerin varlığı... İşte asıl bu tehlikeli.Trilyonlarca rantı paylaşıp işçiyi sömürmüşler. Katrilyonlar kazanmışlar ama dandikten de olsa madenle...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Genç ve ozgurlugu elinden alinmis kardesim..... cok degil ..... 90 li yillar.. birileri sana anlatdin idrak et sonra yazdiklarini birdaha oku... bize koyun salak beyni uyusmus diyenler...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Bütün bu olanlara rağmen hala AKP'yi ak kaşık olarak görenlerin varlığı... İşte asıl bu tehlikeli.Trilyonlarca rantı paylaşıp işçiyi sömürmüşler. Katrilyonlar kazanmışlar ama dandikten de olsa madenle...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Bu sabah düzenlenen basın toplantısından şöyle bir sonuç çıkıyor:Şirket ve devlet apak, geri kalan herkes suçlu. İlkersn'in de söylediği gibi beyinler uyuşmuş durumda. Bir emekçinin işini yaparken ha...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Yazdıklarınızın her satırına yürekten katılıyorum. Aklama ve karalama işine başladılar bile. Yazıklar olsun.

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Değerlendirmeniz ve öneriniz için teşekkür ederim. Planları bu gün önerdiğiniz gibi düzelteceğim. Ayrıca beğeniniz de mutlu etti. Tekrar teşekkürler.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
"Siz kömür sandınız, aslında yanan bizdik"

Soma'daki faciada hayatını kaybeden insanlara rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. İnsan yaşamının bu kadar ucuz olduğu bir dünyada aldığım nefesten bile utanır oldum. Resmi rakamlara göre 200-250...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce

Teşekkür ederim

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Bende de tam tersi etki yaratti. Basta cok yavas ve biraz da banal geldi ama filmin sonu boyle bitince butun o banallik falan kayboldu. Hatta bastan bir daha izledim. Kadrajlari cok begendim gorsellik...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Girişte N. Bilge filmi gibi bir modda izlemeye başladım. Dış mekan kadrajları çok beğendim. Final hayal kırıklığı:) Kafamızda sorular doğuracak birşeyler 'bulacağını' düşünmüştüm karakterin, ama aşağı...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Sayfa 115 / 165