paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Düğün klibi Alt Dudak Güzel olmuş gerçekten. Kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Panzehir İddialı oldukları söylemişlerdi. Tarzı ilgimi çekmese de izlemeyi düşünüyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: Canon 7D ile Çekilmiş Yayınlanmamış 20 Harika Kısa Film Ne zaman kamera değiştirmeye karar versem bu başlıktaki filmleri izliyorum. Bilgi ve emekle ortaya çıkan güzel örnekler bunlar. |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: Dslr Sinema İçin Tripod - Slik ? Benro ? Manfrotto ? Bu arada unutmadan, bahsettiğiniz modelin tripot bağlantı yuvası standart olanlardan değil. Milimetre karşılığını bilmiyorum ama küçük olanlardan. Örneğin manfrotto ya da petrix gibi ayağa bağlamanız... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Re: Dslr Sinema İçin Tripod - Slik ? Benro ? Manfrotto ? Bahsettiğiniz modeli deneme amaçlı bir kaç gün kullandım. Pan yaparken gayet iyi ama tilt yaparken azıcık sıkıntılı. O sorunu da tilt yaparken tripot kolundan değil de makinenin askısından (bağlantı ... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Re: fotoğraf tripodu +tripod basligi Aldığınız tripota bağlı. Bende petrix 3032 marka tripot vardı. 190tl fiyatı. Yanına bir de manfrotto 701HDV video başlığı almıştım o da 340 civarıydı sanırım.Tripotu alırken başlığın değişip değişmedi... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
12 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Yok artık! |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Kış Uykusu Bu filmde tarzı biraz değiştirmiş diyorlardı. Bakalım hep beraber göreceğiz. |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum 48 ve 96 arasındaki teknik farkı anlayabileceğimiz bir şekilde bize aktaracak gönüllü var mıdır? |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Kış Uykusu Hafif giydirmişler aga. |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: PÜR - Kısafilm Yorumun ve eleştirin için teşekkür ederim. Bu hali fazla yalın haklısın. Serde fotoğrafçılık olmasından kaynaklı sanırım, görüntü yönetimine fazla ağırlık vermişim. Deneyerek gördüm ki aslolan hikayen... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Kış Uykusu Her plan fotoğraf gibi gene. NBC yapacağını yapmış. |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: PÜR - Kısafilm 17 yasında biri olarak eleştiri yapmak bana düşmez ama bir yorum olarak söylemek isterim.Gecişlerin çok fazla olduğunu düşünüyorum.Acıkçası bu beni biraz rahatsız etti.Onun dışında film gayet güzel.Te... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: PÜR - Kısafilm Tekrar teşekkür ederim. Bu konuda benden daha tecrübelisin. Bu durumda üstat sen oluyorsun.Senden sağlam bir film geleceğine eminim ben. Senaryo konusunda üretkensin sağlam bir oyuncu da var. (Kardeş... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: "Siz kömür sandınız, aslında yanan bizdik" Kardeşin kardeşi öldürdüğü günlere tekrar dönmek... Allah korusun! |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |