Eklenen Forum Cevapları

Re: Düğün klibi Alt Dudak

Güzel olmuş gerçekten. Kutlarım.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Panzehir

İddialı oldukları söylemişlerdi. Tarzı ilgimi çekmese de izlemeyi düşünüyorum.

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
Re: Canon 7D ile Çekilmiş Yayınlanmamış 20 Harika Kısa Film

Ne zaman kamera değiştirmeye karar versem bu başlıktaki filmleri izliyorum. Bilgi ve emekle ortaya çıkan güzel örnekler bunlar.

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Dslr Sinema İçin Tripod - Slik ? Benro ? Manfrotto ?

Bu arada unutmadan, bahsettiğiniz modelin tripot bağlantı yuvası standart olanlardan değil. Milimetre karşılığını bilmiyorum ama küçük olanlardan. Örneğin manfrotto ya da petrix gibi ayağa bağlamanız...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: Dslr Sinema İçin Tripod - Slik ? Benro ? Manfrotto ?

Bahsettiğiniz modeli deneme amaçlı bir kaç gün kullandım. Pan yaparken gayet iyi ama tilt yaparken azıcık sıkıntılı. O sorunu da tilt yaparken tripot kolundan değil de makinenin askısından (bağlantı ...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: fotoğraf tripodu +tripod basligi

Aldığınız tripota bağlı. Bende petrix 3032 marka tripot vardı. 190tl fiyatı. Yanına bir de manfrotto 701HDV video başlığı almıştım o da 340 civarıydı sanırım.Tripotu alırken başlığın değişip değişmedi...

Forumda Fotoğraf Makineleri

12 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Yok artık!

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Kış Uykusu

Bu filmde tarzı biraz değiştirmiş diyorlardı. Bakalım hep beraber göreceğiz.

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
Re: zoom h1 almayı düşünüyorum

48 ve 96 arasındaki teknik farkı anlayabileceğimiz bir şekilde bize aktaracak gönüllü var mıdır?

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce

Hafif giydirmişler aga.

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

Yorumun ve eleştirin için teşekkür ederim. Bu hali fazla yalın haklısın. Serde fotoğrafçılık olmasından kaynaklı sanırım, görüntü yönetimine fazla ağırlık vermişim. Deneyerek gördüm ki aslolan hikayen...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Her plan fotoğraf gibi gene. NBC yapacağını yapmış.

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce

17 yasında biri olarak eleştiri yapmak bana düşmez ama bir yorum olarak söylemek isterim.Gecişlerin çok fazla olduğunu düşünüyorum.Acıkçası bu beni biraz rahatsız etti.Onun dışında film gayet güzel.Te...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Tekrar teşekkür ederim. Bu konuda benden daha tecrübelisin. Bu durumda üstat sen oluyorsun.Senden sağlam bir film geleceğine eminim ben. Senaryo konusunda üretkensin sağlam bir oyuncu da var. (Kardeş...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: "Siz kömür sandınız, aslında yanan bizdik"

Kardeşin kardeşi öldürdüğü günlere tekrar dönmek... Allah korusun!

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Sayfa 114 / 165