paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Siyasal Bir İmkan Olarak Gerilla Film Yapımı İlgiyle ve keyifle okudum. Çok iyi... |
Forumda Makaleler |
12 yıl önce |
|
Re: Canon 1100d Kesinlikle yaklaşma. İkinci el 550D ya da 600D almayı düşün derim. |
12 yıl önce | |
|
Re: PÜR - Kısafilm Eleştiri ve beğeni için teşekkür ederim. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Kamera önerisi selamlar.Ben de kısa film cekmek amacıyla 1 makine almak istiyorum.Danıştıgım arkadaslar bana 3 makıne onerdi. acaba sizce bunlardan hangisi olmalı?1. panasonic gh4 (aslında bu makinenin fiyatı beni a... |
12 yıl önce | |
|
Re: PÜR - Kısafilm Bu filmi vimeoda görmüştüm orada öm attım ama okumadınız sanırım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine handycam kameramı satıp dslr aldım. Filminizin görüntüsü 35mm film renklerine çok benziyor. Bunu çek... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Reflektör Tutacağı Ben mahrumiyet bölgesinde yaşadığım için biraz dolambaçlı yoldan çözüm bulmuştum. Clamp bulmam imkasız olduğu için kırtasiyelerde satılan o sert kıskaçları iki çıtayı tutturmak için kullandım. iki çıt... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
12 yıl önce |
|
Re: Kamera önerisi Fulgura'nın önerdiği kameralar o fiyata alabileceğinizin en iyisidir. Son zamanlarda black magic pocket'in fiyatı düştü ama sadece body olarak 1500 civarı. Lensi falan derken fiyat katlanır.600D (kit... |
12 yıl önce | |
|
Re: 50 Ücretsiz Impact Sample Paylaşım için teşekkürler... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Re: nasıl gelişebilirim ? Gelişmekten kastınız montaj programını öğrenmekse youtube ve vimeoda çok sayıda video mevcut. İzleyip uygulayın.Kasttediğiniz, kurguda kendinizi geliştirmekse eğer bol bol kitap okumanızı ve bol bol f... |
Forumda FinalCut |
12 yıl önce |
|
Re: Kusursuz Film eleştirisi? Kusursuz bir film eleştirisi yapabilmek için kusursuz bir film nasıl çekilir sorusuna yanıt vermek lazım bence. Epeyce fırın ekmek yiyerek işe başlanır. Senaryo: Hikayesi, işlenilişi, girişi, gelişmes... |
12 yıl önce | |
|
Re: Gişemi? Sanat mı? Ben teşekkür ederim kardeşim 🙂 |
12 yıl önce | |
|
Re: Azazil Bu tür klişelerle araklarla doludur. Nitekim Conjuring'den sahneler gördüm. geneli zaten klişe. bu fragmandan da zaten belli oluyor. Ama gel gelelim bunu hollywood da yapıyor. Buraya kadarı kesinlikle... |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: Gişemi? Sanat mı? 2 yaşındaki bir çocuk sobaya doğru yaklaşırsa refleks olarak hızlıca yanına koşar, tutar ve hızlıca güvenli bir yere oturturuz. Çocuk, bir kaç saniye sonra aynı şeyi yapar, siz gene tutup hızlıca geri... |
12 yıl önce | |
|
Re: Görüntüye neden kaş atılır? Kaş atmayla ilgili en sık yapılan hatalardan birini hatırlatayım:Post aşamasında kaş atacaksanız çekimde çok dikkatli olmanız gerekir. Kadraj içi yerleşimi kamera ekranına göre ayarlayıp montajda kaş ... |
Forumda Kurgu |
12 yıl önce |
|
Re: İnternete özel dizi? Olay bu kadar basit mi? Aslında evet ama yukarıdaki denklemi sağlayana evet... Yukarıdaki denklemi de sadece bir kişi sağlaya bilir: Sağlam bir yönetmen... Parası olmasa da olur. |
12 yıl önce |