Eklenen Forum Cevapları

Re: Kader - 4Dk (Deneysel)

Cesurca ve etkili... Son iki yıl gözümün önünden geçti. Genel olarak başarılı buldum. "Gemicik", animasyon yerine başka bir yöntemle mi anlatılsaydı diye aklımdan geçti ama izlenilen filmin bir "derdi...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: CANON 6D İÇİN LENS SEÇİMİ

En iyi seçenek Tamron 24-70 f2.8 VC. Canon'lar kadar pahalı değil ama performansı çok iyi. Katılıyorum.24-105 L sınıfı objektiftir ve hatırı sayılır bir yeri vardır ama diyafram açıklığı söz konusu ol...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: kamp 82013) film

Bir hikayeyi anlatmanın en etkili yolu şüphesiz ki sinemadır. Bu filmde bir hikaye okudum ama sinema sanatı ekseninde tek bir kareye dahi rastlayamadım. Naçizane önerim süreyi daha kısa tutacağınız am...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Sessizlik! Sessizlik! Kısa Film

Görüntü yönetimine hayran kaldım.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Gençlik Uyuşmayacak

Sizi yürekten kutlarım.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Sınırlarını Zorla Doğaya Yönel (Bedavaya Yolculuk Belges

Eğlenceli ve sürükleyici olmuş ellerinize sağlık. Ah bir de sese çözüm bulsaydınız tadından yenmezdi.Kutlarım...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: ''PİZZA '' Kısa filmim.

Ellerinize sağlık, beğeniyle izledim.Bu arada festivalde de omuz omuzaymışız, bu da ayrıca mutlu etti 🙂

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Dynamic Range

Videodaki olayı anlayamadım. Dual iso uygulaması gibi bir şey mi?

Forumda Görüntü Yönetimi

12 yıl önce
Re: 7D Mark II

Tam bir hayal kırıklığı. İki yıldır sabırsızlıkla beklemiştim. 7D'yle yola devam aga 🙂

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

12 yıl önce
Re: SIFIR BÜTÇE İLE YOK BÖYLE FİLM İZLEMEYEN BİN PİŞMAN !

02:55'te bebe o masada ne yapıyordu çözemedim. Elinizde oyuncu olarak orta yaşlarda tipler yoksa mafya filmi çekmeyin be abicim. "Tüyü bitmemiş mafya" diye bir deyim çıkacak.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: "1 Hafta" Uzun Metraj Film - FRAGMAN

Efektler sırıtmış bence. Ona dikkat ederseniz sonuç alınabilir gibi duruyor. Kolay gelsin...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Amaç aslında sadece ekip olabilmek...

Film işine biraz ara verip, bol bol film izleyin, bol bol kitap okuyun, bol bol bol...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi

Deneysel film deseniz daha doğru olur sanırım. Çok uzun tutmuşsunuz. Çekimlere de fazla özen göstermemişsiniz bu yüzden belirli bir yerden sonra izleyeni bayıyor. Naçizane tavsiyem, çekim teknikleriyl...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: BLACKMAGİC URSA

Hakkında duyduğum en iyi şey: Geliştirilebilir body olması.Hakkında duyduğum en kötü şey: Body kalitesinin (RED ve Alexa yanında) yerlerde olması. Duyduklarım tabi bunlar. Umarım görme şansım olur.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

12 yıl önce
Re: Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman)

İyi bir film izleyeceğiz bence. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de. Kolay gelsin 🙂

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Sayfa 109 / 165