paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kader - 4Dk (Deneysel) Cesurca ve etkili... Son iki yıl gözümün önünden geçti. Genel olarak başarılı buldum. "Gemicik", animasyon yerine başka bir yöntemle mi anlatılsaydı diye aklımdan geçti ama izlenilen filmin bir "derdi... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: CANON 6D İÇİN LENS SEÇİMİ En iyi seçenek Tamron 24-70 f2.8 VC. Canon'lar kadar pahalı değil ama performansı çok iyi. Katılıyorum.24-105 L sınıfı objektiftir ve hatırı sayılır bir yeri vardır ama diyafram açıklığı söz konusu ol... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: kamp 82013) film Bir hikayeyi anlatmanın en etkili yolu şüphesiz ki sinemadır. Bu filmde bir hikaye okudum ama sinema sanatı ekseninde tek bir kareye dahi rastlayamadım. Naçizane önerim süreyi daha kısa tutacağınız am... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Sessizlik! Sessizlik! Kısa Film Görüntü yönetimine hayran kaldım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Gençlik Uyuşmayacak Sizi yürekten kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Sınırlarını Zorla Doğaya Yönel (Bedavaya Yolculuk Belges Eğlenceli ve sürükleyici olmuş ellerinize sağlık. Ah bir de sese çözüm bulsaydınız tadından yenmezdi.Kutlarım... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: ''PİZZA '' Kısa filmim. Ellerinize sağlık, beğeniyle izledim.Bu arada festivalde de omuz omuzaymışız, bu da ayrıca mutlu etti 🙂 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Dynamic Range Videodaki olayı anlayamadım. Dual iso uygulaması gibi bir şey mi? |
Forumda Görüntü Yönetimi |
12 yıl önce |
|
Re: 7D Mark II Tam bir hayal kırıklığı. İki yıldır sabırsızlıkla beklemiştim. 7D'yle yola devam aga 🙂 |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
12 yıl önce |
|
Re: SIFIR BÜTÇE İLE YOK BÖYLE FİLM İZLEMEYEN BİN PİŞMAN ! 02:55'te bebe o masada ne yapıyordu çözemedim. Elinizde oyuncu olarak orta yaşlarda tipler yoksa mafya filmi çekmeyin be abicim. "Tüyü bitmemiş mafya" diye bir deyim çıkacak. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: "1 Hafta" Uzun Metraj Film - FRAGMAN Efektler sırıtmış bence. Ona dikkat ederseniz sonuç alınabilir gibi duruyor. Kolay gelsin... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Amaç aslında sadece ekip olabilmek... Film işine biraz ara verip, bol bol film izleyin, bol bol kitap okuyun, bol bol bol... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Son Hüzme - Kısa Sanat Filmi Deneysel film deseniz daha doğru olur sanırım. Çok uzun tutmuşsunuz. Çekimlere de fazla özen göstermemişsiniz bu yüzden belirli bir yerden sonra izleyeni bayıyor. Naçizane tavsiyem, çekim teknikleriyl... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: BLACKMAGİC URSA Hakkında duyduğum en iyi şey: Geliştirilebilir body olması.Hakkında duyduğum en kötü şey: Body kalitesinin (RED ve Alexa yanında) yerlerde olması. Duyduklarım tabi bunlar. Umarım görme şansım olur. |
12 yıl önce | |
|
Re: Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman) İyi bir film izleyeceğiz bence. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de. Kolay gelsin 🙂 |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |