Eklenen Forum Cevapları

Re: rode videomic , h1n , boom acil yardım

Videomic go ile videomic arasında kalite olarak pek fark yok. Ben rode videomic kullanıyorum. Videomic Go'yu da inceleme şansım oldu.

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: rode videomic , h1n , boom acil yardım

Zoom h1(250TL) + rode videomic go(250TL) alırsanız sorununuzu çözmüş olursunuz. İkisinin maliyeti 500 civarı. Işığı kendiniz halledersiniz. Youtubede toplam 30-40 TL'ye mal edebileceğiniz ışık sisteml...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: Mikrofon,Tripod Lens Tavsiyesi.

Ayrıca iphone'de kararlıysanız çok iyi video programları var. Belki biliyorsunuzdur ama ben gene de iki tanesini yazayım.Filmic proUltrakamUltrakam programıyla 2K raw video çekme şansınız da var.

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: Mikrofon,Tripod Lens Tavsiyesi.

İphone için en iyi lens olloclip olur sanırım. Şuradan inceleyebilirsiniz:

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: Harici mikrofon önerisi (Acil yardımınıza ihtiyacım var.

450' gözden çıkartdıysanız rode artı zoom h1'de aynı fiyata bulursunuz. Çiçek gibi ekipman yapmış olursunuz. rode videomic + herhangi bir kayt cihazı iyi ses sunmaz mı? sesi rode mic den alacağız sonu...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Re: dslr makinaya lens ?

Tek lens alacaksanız açık diyaframa sahip bir 35mm işinizi görecektir. Samyang ya da Rokinon'un 35mm f1.4 modellerini düşünebilirsiniz ve iyi bir tercih olur. Uzun vadede 35mm hareket alanınızı kısıtl...

Forumda Ticari Ürünler

12 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

13 stop diyoruz, 12 bit diyoruz. Kaliteyi belirleyen bunlar işte. Biz de bundan bahsediyoruz be usta.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

12 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

Sayın abim bi de şöyle düşün Hem foto makinası hem kamera, blackmagic sadece kameraTamam belki raw çekmiyor ama 4k gibi müthiş bir çözünürlük var ortadaBatarya ömrü blackmagicten çok daha iyiEn önemli...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

12 yıl önce
Re: Döngü (Kısa film)

Bana "Doodlebug"u anımsattı. Aynı duyguları uyandırdı ve sevdim.BMPCC ile ilgili hepimizin kafasında tonla soru var ve sonunda direkt soru sorma imkanı bulduk sanırım 🙂... ve tabii ki ellerinize sağlı...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: KAMERA ÇEKİMİİ VİDEO MONTAJ ANKARA

Usta bir iki video at da değerlendirelim 🙂

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: CANON 6D İÇİN LENS SEÇİMİ

Optik kalitesinden, body kalitesine ve keskinliğine kadar kesinlikle kıyaslanmayacak iki lens bunlar. 18-135 gibi bir lens haber videosu çekenler için ideal olabilir ama sinema için (mecbur kalmadıkça...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: NTG-2 ve H4N / 6 Kullanımında Ses Seviyesi Düşük Diyenle

Teşekkür ederim 🙂

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: benim hikayem- kısa film-

Hikayeyi sevdim ve ana fikri güzel. Yıllar önce bir kitap okumuştum bir askeri anlatıyordu ve yapmak istediği bir çok şeyi yapamadan yaşlanıyordu. Kitabın sonunda hissttiklerime yakın bir duygu hisset...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Bir de aradaki farkı ve tam olarak doğru kullanımı görebileceğimiz bir video linki paylaşmanız mümkün mü?

Forumda Duyurular

12 yıl önce

NTG 2 almayı düşündüğüm şu sıralar kafama takılan bir problemdi. Paylaşım için teşekkürler.

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Sayfa 108 / 165