paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: "ÇINAR" kısa film teaser1 İyi bir film olacağına inanıyorum. Merakla bekliyorum. Kolay gelsin... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Evdekiler bolum 2 - Hayallerimdeki Kiz Çok samimi buldum ve keyifle izledim. Mutlaka devam edin. Yapılan eleştirilere de iyi kulak verirseniz bu ekipten çok sağlam işler çıkacağı aşikar. Yolunuz açık olsun. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Kurgu ve Sayısal Görüntü Terminolojisi Sema Fener'in HD Sinematografi kitabını tavsiye ederim. |
Forumda Kurgu |
12 yıl önce |
|
Re: sinemacı nasıl para kazanır sinema para kazandırır mı bilmem ama sağlam para harcatıyor orası kesin.Uğur Yücel bir röportajında "film çekmek için önde dizi yapıyorum, ondan gelen parayı da filme harcıyorum" demişti. Ülkemizde si... |
12 yıl önce | |
|
Re: Ekipmanlar Üzre Çoğumuzun kullandığı markalardır bunlar. Beklentinizi de çok yüksek tutmayın. İşinizi görür. |
12 yıl önce | |
|
Re: Ekipmanlar Üzre Bu videoları yükleyenler de profesyonel insanlar değil arkadaşlar. Zoom H1+Rode video mic gayet başarılı bir kombinasyondur.Dilerseniz forumdan ilkersen'in gitarist filmini izleyin. Orada H1 kullanılm... |
12 yıl önce | |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Bu arada 7D sahipleri için şu linki de paylaşayım. Değişiklikleri görmekte fayda var. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
12 yıl önce |
|
Re: Magic Lantern Yükleme ve Kullanım (Resimli Detaylı Rehbe Ben yeni sürümünü 7D'ye yükledim. Makine zaman zaman garip tepkiler veriyor ama menüde RAW, AGC off, Dual iso artık var. Hatta önceki sürüme göre daha fazlası var. Şimdilik kullanmayı düşünmüyorum ama... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
12 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... BMPCC Harika bir inceleme yazısı olmuş. Teşekkür ederim. Aralık ayında ben de satın almayı planlıyordum ve aklımda çok fazla soru vardı. Bu makale bütün sorularıma cevap oldu. Teşekkür ederim. |
12 yıl önce | |
|
Re: Bir Deli Kuyuya Bir Taş Atmış... Ben sevdim. Fena değildi. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: rode videomic , h1n , boom acil yardım Kamera nedir? profesyonel yada benzeri bir kameram yok iphone 5s ile çekeceğim.. Ben ses kayıt cihazı + mikrofon derim. |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: rode videomic , h1n , boom acil yardım Zoom h1(250TL) + rode videomic go(250TL) alırsanız sorununuzu çözmüş olursunuz. İkisinin maliyeti 500 civarı. Işığı kendiniz halledersiniz. Youtubede toplam 30-40 TL'ye mal edebileceğiniz ışık sisteml... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: rode videomic , h1n , boom acil yardım Kamera nedir? |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
Re: Yeni video klibim ve İzmir manzaraları Daha öncekiler gibi özenli ve keyifli olmuş. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Premiere Dersleri (İngilizce) Çok iyi bu. Paylaşım için teşekkürler. |
Forumda Adobe Premiere |
12 yıl önce |