paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İlk Tecrübem Yorumlarınızı alabilirmiyim İlk tecrübeniz olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen 128 falan. Foruma aktif olarak bekleriz. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: En iyi Sinema ve dizi sitesi Düşük bütçe sinema yapmak için içtiği sigaradan, yemeğinden artıran hatta gidip başka iş yaparak kaynak bulanların da olduğu forumda online film sitesi reklamı yapmak...Neresinden bakarsan bak acıklı.... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
12 yıl önce |
|
Re: Kızıl Köle (2014) - Kısa Film Hak etti ama 🙂Teknik olarak sıkıntılar var ama bana konu etkili geldi. Biraz daha özen gösterilebilirdi. Sonunda ters köşe yapılabilir gibi. Var mı hala böyle Nuri Alço'lar ya? |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Aklım Bende Kalsın - Teaser Hangi picture style? Ben sevdim gerçekten. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: PÜR - Kısafilm Değerlendirme ve eleştiri için çok teşekkür ederim fturac. İlk filmin heyecanı olur ya işte 🙂Açı değişimiyle ilgili olarak söyledikleriniz doğru aslında. Uygulamada çok zor oluyor onu da eklemek lazım... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Aklım Bende Kalsın - Teaser Color correction sağlam olmuşa benziyor. Merakla bekliyoruz. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Eris - 3dk (Deneysel) Işıkları söndürüp sesi iyice açarak izledim. İyi olmuş bu. Bu arada alkış sahnesi gerçekten çok iyi. Kutlarım. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman) Bu fragman beni heyecanlandırdı. Sağlam emek verdiğiniz ortada. Güzel bir film olacağına yürekten inanıyorum. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: SONY A7S Rotuers'ten bir abimiz vardı belgesel çekerdi. Şunu söylerdi: "Kamera'ya kafanı takmaya başlarsan iş operatörlüğe doğru kaymaya başlar. İyi bir film için iyi bir hikaye ve akıllıca bir kurgu önemlidir... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
12 yıl önce |
|
Re: Kadir Köymen Premiere derslerini Arıyorum Çoğumuzda emeği var Kadir Köymen'in. |
Forumda Kurgu |
12 yıl önce |
|
Re: Kadir Köymen Premiere derslerini Arıyorum şurada bir kaç tane olacaktı. |
Forumda Kurgu |
12 yıl önce |
|
Re: sus - kısa film Maşallah ekip güzel, mekanlar güzel, bütçede güzel, herşey bu kadar güzelken neden konu bu kadar kapalı yani daha çarpıcı, daha net, daha toplumsal bir tema üzerine gitseydiniz mükemmele yakın bir kıs... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: sus - kısa film Esrar sahnesi kült olabilecek nitelikte. Tekrar izlememe neden olan sahneydi. Kamera hareketlerinden sese, oyuncuların olağanüstü performansına kadar çok iyiydi. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: sus - kısa film Maşallah ekip güzel, mekanlar güzel, bütçede güzel, herşey bu kadar güzelken neden konu bu kadar kapalı yani daha çarpıcı, daha net, daha toplumsal bir tema üzerine gitseydiniz mükemmele yakın bir kıs... |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: sus - kısa film Türkiye'de kalitesine az rastlanır filmlerden biri. Filmdeki göreviniz neydi? |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |