Eklenen Forum Cevapları

Re: Panasonic GH4

Ayrı başlığı olmadığı için buraya yazıyorum bu mesajı ki gelecekte bu kameraya ayrı bir başlık gerekecektir diye düşünüyorum çünkü bu yavrucağız da kendi çapında bir devrim getiriyor. Panasonic LX100 ...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

12 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

Yeniden çekilip, kurguda daha dikkatli olunsa eminim ki daha başarılı bir film ortaya çıkabilir. Yeni filmlerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum, başarılar.. Çok teşekkür ederim. Cesaret verdiniz. Son i...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Hocam ben de yeni izleyebildim elinize emeginize sağlık öncelikle. Gerekli eleştiri ve değerlendirmeleri arkadaşlar yapmışlar zat. Benim eklemek istediğim tek bir şey var. Anladığım kadarıyla izleyici...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: kadrajda titreme

"Bize tedirginliği mi vermeye çalışıyorlar?" derken tam üzerine bastınız.İtalyan gerçekçiliği denen bir akım yüzünden. Benimki de nasıl bir cümleyse sanki bir olay var ve failini ispiyonluyormuşum gib...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Re: GAVS (TEASER)

Alçakgönüllülük, genelde cevabı olmayan korkakların sığındığı bir cumhuriyettir, evet Cumhuriyet kadar olmuş alçakgönüllüler derneği. Çoğu kişiyi cezbeder, ama ben sadece korkaklık olarak görürüm. Akl...

Forumda Arşiv

12 yıl önce

Serkanoca öncelikle elinize, emeğinize sağlık. İlk filme göre gayet başarılı buldum. Görüntüleri sevdim. Özellikle doğa çekimlerini ben de çok severim. Bu yüzden dış çekimleri epey beğendim. Çekime ge...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: '' PARANOİD '' Kısa Film Fragman

Epeyce emek verdiğiniz belli. Merak ettim filmi. Umarım iyi sonuçlanır.Merakla bekliyoruz. Kolay gelsin...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: 192 Drama -Fragman

Kolay gelsin o halde. Merakla bekliyoruz.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Aklım Bende Kalsın // Kısa Film (5dk.49 sn.)

Sıkılmadan izledim diyebilirim. Kadrajlar ve color correction buram buram sinematografi kokuyor. Çekim esnasında fikir değiştirmek zaman zaman olumlu sonuçlar doğurur ama kimin fikrine uyduğunuz öneml...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: 192 Drama -Fragman

Uzun metraj mı?

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Gördüklerim#1: Diyarbakır

Kadrajlar ve renklendirme gayet güzel. Keyifle izledim. Ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: 650D + Kurgu için bilgisayar ?

Eğer kurguyu da siz yapacaksanız aleste'ye katılıyorum. Bilgisayar için ayırdığınız para yeterli olmayacaktır. Şu sıralar fotografium gibi sitelerde 600D 1300 civarı. Yanına helios 50mm f/2 ve tamron ...

Forumda Kamerayı Bulmak

12 yıl önce

Sıkıntılı yerler çok gerçekten. Eleştiri ve beğeni için teşekkür ederim. 7D alma fikrine gelince 7D markII'den sonra fiyatı epey düşeceğe benziyor. Düşünülebilir. Üç yıldır kullanıyorum ve bir kaç def...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: İstanbul'un Ortası (Belgesel)

Elinize sağlık. Hoşuma gitti. Şehir gibi şehir İstanbul...Teşekkür ederim desert333Çekimler gayet güzel olmuş ama keşke seslendirme profesyonel yapılsaydı ya da seslendirme yapmayıp sadece ortam sesiy...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: İstanbul'un Ortası (Belgesel)

Çekimler gayet güzel olmuş ama keşke seslendirme profesyonel yapılsaydı ya da seslendirme yapmayıp sadece ortam sesiyle bir kurgu yapılsaydı.Picture style olarak ne kullandınız?Bu arada vimeodaki ekip...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Sayfa 105 / 165