Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon 50mm f1.8

50 1.4 düğün bayram olur.

Forumda Lens Dünyası

11 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Depresyona girecektim neredeyse. Sonunda kavuştuk:)

Forumda Konu Dışı

11 yıl önce
Re: video boyutu

Uzun zamandır Premiere kullanmıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam render ayarlarında encode kısmı vardı. Ben oradan mpeg2 olarak alıyordum ve boyut küçük oluyordu. Şu an bilgiler kafamda uçuşuyor. Net h...

Forumda Adobe Premiere

11 yıl önce
Re: Panasonic LX100

Bir kaç saattir incelemelere göz atıyorum, fiyat 1500 TL civarında olsaydı fazla düşünmeden alırdım. 24-70 odak aralığı belgesel için yeterli olurdu. Bunun fiyatını düşmesini bekleyelim desek bu sefer...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

11 yıl önce
Re: video boyutu

Kullandığınız programı yazarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Forumda Adobe Premiere

11 yıl önce

Dynamic range için kba bir test yapmış vatandaş. Fena değil gibi geldi bana.

11 yıl önce
Re: Kurmaca Kısa Film" Stajyer"

Sağlam iş çıkarmışsınız. Oyunculuklar da iyiydi. Sadece renkte kırmızı biraz fazla mı kaçmış yoksa benim monitör ayarlarından mıdır kestiremedim. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Bir haftadır kanım kaynıyor bu kameraya ama Türkiye fiyatı 2800 TL civarı. BMPCC parası olması kötü. Belgeselcilerin çantasında olması gereken türden ama...

11 yıl önce

Canon'un en ucuz lensi, bir şey olmaz tabii ki de. Bu daha başlangıç hocam. Çinli kardeşler L serisine kadar götürür işi. (Umarım)

Forumda Lens Dünyası

11 yıl önce
Re: BEN, SİZ VE HİV (2014)

Filmde her şey beklendik gelişiyor. Karakterin kadınlara düşkünlüğü ve filmin ismi bizi hemen sonuca götürüyor. Hiv ile ilgili kısa çekip adında da hiv geçmesi iyi olmamış sanırım. İlk dakikalarda "ac...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Film Çekimi İle İlgili Ekipman Bilgisi

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama şu anda uzun metraj çeken ustalarımız var forumda. Onlara danışmanızı tavsiye ederim. Bkz. kezzap

Forumda Genel Çekim Sorunları

11 yıl önce

Netlik halkasını birebir kopyalamasalarmış keşke. Follow focus aparatını takmak işkence.

Forumda Lens Dünyası

11 yıl önce

Yongnuo flaş kullanmıştım bir ara. Çok da memnun kalmıştım. Şimdi 50mm1.8'i klonlamışlar demek 🙂Canon'un canını sıkacak bir gelişme bence.

Forumda Lens Dünyası

11 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

Çok beğendim, tebrik ederim. "Pür" çok iyi olmuş. Kendimi gördüm desem yeridir 🙂 Çok teşekkür ederim. Beğenmenize ve kendinizden bir parça bulduğunuza çok sevindim.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Film Çekimi İle İlgili Ekipman Bilgisi

Canon eos 550D de olabilir RED Scarlet deHelios 50mm f2 de olabilir Zeiss CP.2 85mm/T2.1 deRode video mic de olabilir Sennheiser MKH-416 de Yani bütçenize göre değişir. Toplamda 4000 TL tutarında eki...

Forumda Genel Çekim Sorunları

11 yıl önce
Sayfa 103 / 165