paciente
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) @serkanoca: Bu arada sormayı unuttum: serkanoca raw formatını mlv ile çekmiş. Bir de raw uzantılı vardı ve ben onu kullanırdım. Daha iyiydi diye hatırlıyorum. Acaba hiç denedin mi farkını? Ben hiç ml... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: Zülfikâr-Bir Mamak Hikayesi (Fragman) Yürekten kutluyorum. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: PÜR - Kısafilm oldukça başarlı çekimler yenilerini bekliyoruz Teşekkür ederim:) |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) L serisi belli etmiş kendini zaten. Şimdiden teşekkürler. Dosya paylaşım işini beceremedim. Özelden mail adresi adresi alsam oradan atsam olur mu? |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Lensim Canon 70-200 f4LBilgisayarın başına geçer geçmez paylaşayım. Yanlış hatırlamıyorsam siyahları epeyce artırmıştım. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Lensim Canon 70-200 f4LBilgisayarın başına geçer geçmez paylaşayım. Yanlış hatırlamıyorsam siyahları epeyce artırmıştım. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Bmpcc alamadığım için RAW videoya sardım ama sonuçlar bmpcc'den epeyce uzak kaldı. Gerçi renk düzenleme işini sadece PS'de yaptım. Ama DSLR RAW dosyalarını davinci'de düzenleyenlerin videolarına da ... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Bu arada adobe premiere'de dng'lerle kurgu yapılabiliyormuş. Sanırım İlker Canikligil bahsetmişti. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Elinize sağlık serkanoca. Görüntüler çok güzel duruyor. Biraz iş akışından bahseder misiniz. Dng dosyalarını nasıl işliyor ve kurgu programınızın içine hangi formatta alıyorsunuz? Teşekkür ederim.MLV ... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Teşekkür ederim.Müzik olmalıymış gerçekten. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: ML RAW video denedim (canon7d) Teşekkür ederim 🙂Kayıt süresini zorlamadım ama bir dakikaya kadar çekip kaydı durdurdum. 4GB'yle sınırlı olduğunu biliyorum ama. Kartım sandisk extreme Pro 16gb 90mb/snRenklere rahatlıkla müdahale etm... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
ML RAW video denedim (canon7d) Uzun süre cebelleştikten sonra yavaş yavaş sonuç almaya başladım. Videoda ses yok. PS camera raw'da renklere az müdahele ettim. Sony Vegas'ta sadece birleştirdim. RAW video zahmetli ama sonuçları h264... |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: SOMA DUYARSIZ KALMA geçen seneden çekmiş olduğum spot Elinize yüreğinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
"Pür" kamera arkası Çekim gününe dair ufak bir video paylaşayım dedim. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |
|
Re: Yer Bize Çimen Verdi Gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
11 yıl önce |