Eklenen Forum Cevapları

Re: Dehlizden Doğan Güneş Yönetmenliğini yaptığım Belgesel

Gayet güzel olmuş, ellerinize sağlık.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: ML RAW video denedim (canon7d)

ML yeniden mi yuklemeliyim İlk yüklediğim sıralarda ben de görememiştim hatta bir kaç defa tekrar yüklemiştim. Fulgura'nın söylediği gibi önce aktif etmek gerekiyor. Aktif edip kamerayı yeniden başlat...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

ML Raw'da mlv olarak kaydediliyorsa ses kaydedilebiliyor. Direk dng kaydedemiyor (En son bir yenilik yapmadılarsa son 4-5 ayda yani) Blackmagic'lerdeki gibi standart CinemaDNG dizin yapısında olduğu g...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Dün ve bugün biraz deneme yaptım GH4 ile beraber ama hava karlı olduğu için denemeler zaten kendinden flat oluyor. Ayrıştırması zor görüntüler elde ettim. Arada bir bakıyorum iki kamerayla hala. Elimd...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: PÜR - Kısafilm

selam. filmlerinizin devamını dilerim. duygu bana geçti açıkçası. kadrajlar da güzeldi. Çok teşekkür ederim. Bunu duymak çok güzel. Cesaret verdiniz.

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Epeyce bir denemeden sonra moire ve aliansı aza indirmenin en iyi yolunun objektifi doğrulttuğumuz yeri iyi tain etmemiz gerektiği olduğunu öğrendim 🙂Özellikle yeni nesil lens takılıyken ve geniş açıd...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Fulgura bu arada Bmpcc sonuçlarını çok merak ediyorum. Yakın zamanda blogda görür müyüz? İlk incelemeyi okumuştum.

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Ayrıca netleme halkası canon 1.8'den daha rahat.Haftasonu tam techizat çıkıp deneme yapıp paylaşayım.

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Ben yükleyebilirsem davincide halletmeyi düşünüyorum renk işini.Bu arada bu gün helios 50mm lensi takıp bir kaç spontane görüntü aldım. Moire ve aliansa çok az rastladım. Bir yazında belirtmiştin Fulg...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Tamam şimdi oldu 🙂Bir kaç deneme daha çekip inceleyeyim. Teşekkür ederim tekrar.

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Az önce tekrar denedim ama gene kuramadım. Tam olarak nerede hata yapıyorum anlamadım.Dosyayı zip olarak indiriyorum, klasör olarak açıyorum ama içinde kurulumu gerçekleştireceğim dosyayı bulamıyorum....

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Ben aşağıdaki programı kullanıyordum hem izlemek hem de dng dönüşümü için ve sorunsuzdu. Canlı gösterim yaparken üzerinde ışık, renk denemesi bilr yapabiliyordun. Bir bak istersen. ML Raw Viewer Bu pr...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Bu gün mlv vs RAW kıyası için iki modda da çekim yaptım ama dngye Çeviren program RAW dosyayı dönüştüremedi. Mlv'de sorun çıkmadı ama. Yanlış hatırlamıyorsam ben daha önce ikisini de denemiştim.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Belgesel Konusu

Bence güzel konu. 15 dakika rahatlıkla işlenilir.

Forumda Senaryo ve Hikaye

11 yıl önce

Ben de ML'yi ilk yüklediğim sıralarda RAW seçeneğini göremediğim için bir kaç defa silip geri yüklemiştim.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Sayfa 101 / 165