Eklenen Forum Cevapları

Re: ML RAW video denedim (canon7d)

Bana da Bmpcc yolu göründü. Yani her şeyi ayarlıyorsun, ince düşünüyorsun ama görüntüyü izlerken hiç hesapta olmayan bir yerde kabak gibi kabul edilemeyecek harelenme fark ediyorsun. Netlik ve renk de...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Korkusuz İkili-2 *YENİ 30 Dakika Aksiyon Filmi

Böyle giderseniz büyüyünce böyle filmler çekersiniz haberiniz olsun: bu filmden hiç haberim yoktu, meraktan biraz baktım filme bu nedir ya.. türk sinemasının gelmiş geçmiş en kötüsüdür sanırım. vizyo...

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Korkusuz İkili-2 *YENİ 30 Dakika Aksiyon Filmi

Böyle giderseniz büyüyünce böyle filmler çekersiniz haberiniz olsun:

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: iğne deliği / pinhole - teaser

Epipman bilgisini paylaşabilir misiniz? Kamera lensler. Ses..

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Sessizdir.....

Ben iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.Tabi kendisi de aramıza gelip iki kelam etse fena olmaz.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Sessizdir.....

Arkadaşı hatırlatmak isterim. Yaptığı diğer paylaşımda da epey dikkat çekmişti. Foruma aktif katılmasını istemekle birlikte hatırlatma linkini vereyim" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: iğne deliği / pinhole - teaser

Kadrajlar ve ses harika. İşi bilen ellerden çıktığı belli. Merakla bekliyoruz.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Beni Dinler Misin?-Kısa Metraj-

Yapılan değerlendirme ve eleştirilere verdiğiniz cevaplar çok içten. Sinemaya gönül verdiğiniz ve sizden ileride sağlam filmler izleyeceğimiz kesin görünüyor.Pay filminde olduğu gibi bu filmde de fikr...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Bir de lens önüne bir kat kadın çorabı ya da varsa mist filtre denersen daha kesin sonuç alırsın. Mist filtre softlaştırıyor diye sevilmez pek ama kadın çorabı moire desenleri üzerine denk gelince (dö...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Bu gün ormana ve su kenarına gidip tokina 11-16'yı zorlayacağım biraz. Slider kullanıp işi biraz daha zora sokmayı düşünüyorum. Malum moirenin dostu hareketli kadraj 🙂 (Doğal ortam olsun ki kendimi iy...

Forumda Arşiv

11 yıl önce

Bu arada muhtemelen biraz hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Moire sıkıntısı canınızı sıkacak biraz.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: Film Çekildikten Sonra Ortalama Ne Kadar Bütçe Gerekir ?

RAW videoya dalmışım bu güzel sohbeti kaçırmışım.

Forumda Uzun Metraj

11 yıl önce
Re: Acılı Adam

Sinematik bileşenlere (kadraj, kadraiçi yerleşim, ışık kullanımı vs) biraz daha dikkat edilmeliymiş.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Çok iyi!

Forumda Konu Dışı

11 yıl önce

Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Forumda Arşiv

11 yıl önce
Sayfa 100 / 165