KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Samyang 50mm f1.2 ya da f1.4'ü düşünmüştüm.1400 TL gibi bir fiyata çıkabilirim sanıyorum. Bu durumda ne dersiniz?Bir de söylediğin lenslerin mft mountları yok, elimde 50mm f1.8 var. Acaba speedbooster... |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Sonunda bu sorunu da çözdüğüme göre yeni bir soru ile gelebilirim. 🙂Elimde 12mm Samyang, Sigma 30mm f2.8 var.Şimdi artık 50mm civarlarına çıkmak istiyorum...Lens önerileriniz var mı? |
10 yıl önce | |
|
Re: Kendy Ty Ooo aldın mı hayırlı olsun. Bekliyorum görüntüleri. |
Forumda Yönetmenler |
10 yıl önce |
|
Re: Kendy Ty Sigma 30mm mi? Benim lens mi la bu derken f1.4'üymüş. 🙂 Pocket hakkında konuştunuz mu ne diyor? |
Forumda Yönetmenler |
10 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Tamam bakacağım, bu loupe ile birlikte olması gerekiyor benim için cage'in. Yoksa bunu ben de gördüm. |
10 yıl önce | |
|
Re: Fade İn Senaryo Yazma Programı'nda Yazım Denetimi Başlığı da olabilecek en doğru yere açmışsınız. After Effects altına. 🙂 Taşıyorum. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
10 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Teşekkürler. Sorunun Loupe'tan kaynaklanıyor olabilir mi Fulgura peki, o ürünü v2 ile tasarlamıştı. Cage iyi olursa kaynağını paylaşırsın değil mi? |
10 yıl önce | |
|
Re: SONY A7S & A7SII Yine ışıkla yapacaksın benim söylediğimi. Şöyle anlatayım. Bir karakter, medium close up diyelim. Arka planın ışığı 1,5X karakterinin yüzünün sağ kısmı 4X sol kısmı 2,5X; gövdesi 2X ışık alıyor.Sağ po... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
10 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... V2 benim loupe.. |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Ekran net gayet, yazılar vs net. |
10 yıl önce | |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Benim tasarım tamamdır. 🙂 |
10 yıl önce | |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR hüseyinuyanık0 isimli kullanıcının nicki vizyonsuzhayat olarak değiştirildi. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
10 yıl önce |
|
Re: SONY A7S & A7SII Dediğin doğru aynı şeyi ben de düşündüm hep. Hatta ilk deneyeceğim şeylerden biri bu. Yüksek olasılıkla şöyle ama bunu nasıl kontrol edebiliriz bilmiyorum söyleyeceğim sadece teori. Görüntünün en kar... |
10 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Ooo gözlerim doluyor yapmayın. 🙂 Iyi ki hepimiz varız. Nice yıllara hep birlikte. Keşke daha fazla vaktim olsa da hep foruma hizmet versem. |
Forumda Konu Dışı |
10 yıl önce |
|
Re: SONY A7S & A7SII İddia ediyor ki 8-bit öyle sizin dediğiniz gibi çok fazla fark yaratmıyor.4K değil HD olsa bile. (Downscale edilmeden kameradan direkt HD, tabi o da kamera içinde downscale ediyor)Banding görürseniz i... |
10 yıl önce |