KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Third Party Plugin ve Premiere Player Hatası

Filmimpact bildiğimiz anlamda plugin değil di mi, yani timeline'a atıp overlay falan yapıyorsun değil mi? Şunları bir denesene: Bir de windows'tan event viewer'dan verdiği hatayı bulup detaylarına ba...

Forumda Kurgu

10 yıl önce
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera...

Benim de parça kargoya verilmiş. Ben şimdilik pistol grip için zoom h4n'in sabitleme ve elde tutmak için bir gripi var onu kullanırım diye düşündüm.Sağlam duruyor ama o yaptırdığım parça gelince vidan...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

10 yıl önce

Fulgura işi büyüttü 🙂 Ben de o ara parçayı yaptırdım dediğim gibi bekliyorum.V2'yi alacağım ben bununla uyumludur diye.Bakalım dener söylerim. Netlik en önemli kıstas ama bu arkadaş netlikte sorun yo...

10 yıl önce
Re: 3-Axis Gimbal Çeşitleri

Bir Zhiyun'cu daha.

Forumda Ticari Ürünler

10 yıl önce

FDM üretim yeterli olacak mıdır peki Fulgura bu ürün için.25 TL diyorlar FDM üretimine, 100 mikrona kadarmış...SLA 125 TL olurmuş. O da aşar beni.

10 yıl önce

Şu anda bir şey farkkettim, bu fulgura'nın yapılmışı var dediği şeyi 3dhubs sitesine yükleyip teklif aldım 25 TL'ye yapıp gönderiyorlar Konya'dan.Şok içindeyim. Cevap bekliyorum. Gelişmeleri yazarım. ...

10 yıl önce

Hah tamam 🙂Süpermiş bu, sadece mesafe mesele dediğin gibi o mesafeyi ben de ölçerim ama sende ne kadar bir ara ölçersen karşılaştıralım.Bir 3D printshop'a sorayım bunu.

10 yıl önce

Şimdi anladım, uzakta tutunca kenarlardaki o toplam yarım inchlik kaybı kurtarıyoruz. Bir ürünü bulayım uygun fiyata, alayım, yazdıklarına göre çözüme bakayım.Belki elimdeki 3,5 inclik sunhood'la birl...

10 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Vaaay eyvallah, farkında değildim. 🙂 Nice 11 yıla...

Forumda Konu Dışı

10 yıl önce

Fulgura çok teşekkürler. Bolex tarzı çözüm peşindeyim ben de. İlk etapta en önemli sorun LCD'yi güneş altında görebilmek.Fotoğraf koyabilme şansın var mı?Çünkü 3" LCD Loupe ve dikdörtgen parça meseles...

10 yıl önce
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR

Arkadaşlar forum altyapısındaki bir türlü çözemediğimiz bir takım sorunlar nedeniyle bazı istekleri yerine getiremiyoruz. Ama site sahibine durumun aciliyetini ilettim. Çözümü bekliyoruz.

Forumda Film Fabrikasi.com

10 yıl önce
Re: BLACK MAGİC URSA MİNİ 4K mı SONY A7Sİİ mi ?

Haklısınız belki ama bence gerek yok.Çok para. O parayı bence yan özelliklere harcayın. Daha iyi bir ses ekipmanına mesela. Ekstra kameranın getireceğinden daha çok rahatlık getirir.Çift kamera çekil...

Forumda Görüntü Yönetimi

10 yıl önce
Re: TAVSİYE MOTORLU SLİDER

Filmefekt isimli bir Türkiye markası var ona bakın. Motorlu slider isteğinize göre cevap veriyorum.KONOVA K5 var.RHINO var.PROAIM'in olmalı.ROLLOCAM var. (Ucuz ama ne ölçüde güvenilir bakmak lazım, ye...

Forumda Ticari Ürünler

10 yıl önce
Re: BLACK MAGİC URSA MİNİ 4K mı SONY A7Sİİ mi ?

Sizin yerinizde olsam bir adet a7s2 alırım. Bütün ihtiyaçlarınız konusunda en az 10 üzerinden 7 verir. (Elbette her ikisi için de kullanmadığım sadece haklarında okuduğum çok sayıda şey ve izlediğim ...

Forumda Görüntü Yönetimi

10 yıl önce

Ben Fulgura'nın çözümünü bekliyorum hala ama teklifini de duymak isterim. Çünkü biraz da zaman sıkıntım var. Fulgura'yı da haliyle sıkboğaz edemeyiz. Ürün nedir?

10 yıl önce
Sayfa 139 / 755