KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Raw/Prores video import ve işleme Kötü bir lut bence. Bir süre sonra sıkıyor ve bütün her şey ona dönüyor, dokuyu havayı yok ediyor. Bence film lutlarını kullanmak gerekir Kodak vs. |
Forumda Kurgu |
9 yıl önce |
|
Re: Raw/Prores video import ve işleme Lut tek başına işe yaramaz, düzenleme yapmanız gerekiyor. Örnek paylaşsanıza. |
Forumda Kurgu |
9 yıl önce |
|
Re: Kötü Haber YurtDışı 75 Euro limit 30 Euro ya iniyormuş Bu konuyu konuştuğumuz bir başlık zaten var. Başlığı kilitliyorum. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Pozlama Üçgeni-Sinematografi Dersleri Sağa pozlama: |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Re: 3-Axis Gimbal Çeşitleri Sadece youtube'a yazınca bile bir sürü zhiyun incelemesi çıkar. Bence fikir verir. Bak derim. Çok fazla alan oldu. Birden bu alanın en ucuz ve iyi performans veren ürünü oldu sanki. Ben şahsen çok uc... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları Biz yükselme beklerken 30 euroya düştü. Hayır vergiyi öderiz ödemesine de şu gümrüğe takılınca gümrüğe gitme meselesi beni benden alıyor.Arkadaş getirin kapımıza kapıda ödeyelim ne kadarsa vergisi. O... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: 3-Axis Gimbal Çeşitleri Birçok kişi kullanıyor dünyada, Türkiye'de kullanan görmedim ama benzer sorunları yaşayacaksın diye düşünüyorum. Bu cihazlarda genel olarak öyle bir sorun var. Kalibrasyonu yapmak zor oluyor. Bir çözü... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Ya aslında elimde bu açık 12V 5a'dan olmasa hiç uğraşmayacağım ama benim de aklıma açıkta olması aklımı bulandırdı. Neyse, daha stabil kullanacağım bir cihaz için kullanırım elimdeki adaptörleri, bunl... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: FPS, Çözünürlük ve En iyi görüntü Dediğim gibi görüntü kalitesi ile ilgili bir değişiklik olmuyor benim bildiğim kadarıyla. JeanG'nin dediği gibi keskinlik düşüşü anlamlı ama. Fakat gözümüz 24-25p'ye alışık olduğundan 60fps tuhaf geli... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular ="aw.ds" Şunlar ile yaptırmaktan bahsediyorum. Bu durumda anladığım kadarıyla 12V değerini bulmam yeterli sanırım. Amper değerinin yüksek olması aslında daha iyi sanıyorum. 12V 5A'lık bir adaptör taka... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular 12V 2A girişi olan iki led ışık aldım. Deneyip fikirlerimi söyleyeceğim. Belki de ışık sorununu ucuza çözmeyi başaracağız iyi sonuç alırsam. Sony'nin NP pilleriyle de çalışıyor da iç mekan için ve kı... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: görüntüyü tam ekran yapma Mesaja cevap verirken konunun kaç yılında açıldığına da bakalım. 5 sene önce sorulmuş soru. |
Forumda Edius |
9 yıl önce |
|
Re: broadcasterinfo dergi
|
Forumda Duyurular |
9 yıl önce |
|
Re: Videolarda Hertzten kaynaklı titreme sorunu Premiere'dir, orada çalışıyordu en son, ama bu konuda programlar arası ciddi fark olacağını sanmıyorum. |
Forumda Kısa Metraj |
9 yıl önce |
|
Re: Blackmagic Pocket Cinema Camera... Orası ama referans değerler orada farklı en üst değer 1024 sanırım, bu durumda 80 dediğim 800 civarı. 20'de 200 civarı. Ben 200-800 arası tutup kontrastı arttırıyorum. Orta tonları da duruma göre siya... |
9 yıl önce |