KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Sinematografi Dersleri-Işığın Temelleri-2 Buyrun, bol hatalı, ama bol bilgili... 🙂 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |
|
Re: İğne Deliği Kadın karakterin film çektiği sahne doğaçlama değil mi?O gülüş de gerçek olsa gerek. Harika bir sahne, bayıldım. 🙂 Filme diyecek bir şey yok, harika bir film. Yeni Türkiye sinemasının kıyısına gelip,... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Forumu araştırsa aynı sorunun cevabının defalarca verildiğini görecek olan kişiler bencillik yapıp aman arayamayacağım bana da anlatsınlar diyerek yazıyorlar. Öyle bir saygı karşıdan gelmiyor ki. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
9 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Bununla ilgili bir video hazırlayalım mı?Filmi yapımcıya götürmek, filmi dağıtmak vs.DND aramızda bu konuda en bilgili ve deneyimli gözüken kişi. Ben de yüksek lisans tezimden bir şeyler biliyorum elb... |
9 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Zaten o başlığı görünce karar verdim. Bir süredir düşünüyordum, ama tam sırası dedim.Bu tip başlıklara türlü biçimlerde verilen tonla cevap var zaten forumda. Yine yeniden aynı şeylere cevap veriyorsu... |
9 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Forumla ilgili bir meseleyi tartışmaya açmak istiyorum. Bunun kararını elbette tek başına veremem.Forumda uyarı verdiğimiz başlık ve içerik biçimleri bellidir. Ben artık buna yeni bir tane daha ekleme... |
9 yıl önce |
|
Re: Silinen/Banlanan Üyeler ve Nedenleri sezencagla sürekli ve sadece reklam içerikli başlıklar açıp paylaştığı için tamamen silinmiştir. |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Re: ÖTEKİ / Kısa Film / Süre: 2:30 çok güzel açıklanmış burada. bana da o duygu geçmedi. bak şu kısa film bence bu konuda harika bi örnek sunuyor. çok güzel film. Üst düzey.Teşekkürler intercapiller, anasayfaya alalım. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Sıla - yan benimle klibi Benzer hareketler yapılmış olabilir. O elle tutarken olan ufak sarsıntıya da bir çözüm bulunursa jimmy jib yerini yavaş yavaş drone'a bırakabilir sanki. |
Forumda TV Yapımları |
9 yıl önce |
|
Re: Eski Manuel Lensler Tamron'u al. Neyle kullanacaksın? |
Forumda Lens Dünyası |
9 yıl önce |
|
Re: KurguTekniği Hk Hmm demek fotoğraf yerine onu da videoyla yapıyorlarmış. Ama bence hareketsiz alanlarda benim dediğim gibi de olur.Fakat fotoğraf ya da video iki kamera lazım. |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: KurguTekniği Hk Tahminim şöyle bir şey var. Gördüğümüz görüntülerin, yani video gibi gördüğümüz görüntülerin bir kısmı en başından fotoğraf. Hareket olan yerler video. Böylece yüksek çözünürlüklü olabiliyor belli ala... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Beyaz Top (kısa film) İnsanların emeğiyle dalga geçmek ne kadar hoşunuza gidiyor. Bu tipler her yerde. Emeğe saygı duymayan insanların da gram değeri yok. Beğendin mi, beğenmedin mi ve neden? Bu kadar basit. Birisi gelmiş ... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Beyaz Top (kısa film) Başlık silinmek üzere kilitlenmiştir. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Silinen/Banlanan Üyeler ve Nedenleri Lemmy Daha önce uyarılmasına rağmen, paylaştığı filmi silmiş olması sebebiyle 2 hafta uyarı anlamında forumdan uzaklaştırıldı. |
9 yıl önce |