KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Onun için yaptığım şudur: |
9 yıl önce | |
|
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları Bizim kurumun postalarını getiren postacıya sordum. Gümrüğe takılan ürünler eskiden olduğu gibi gümrüğe gitmeyi gerektirmiyormuş.Ben getiriyorum kapınıza kadar, ödemeyi bana yapıyorsunuz, ödemezseniz ... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Video gönderme ya, izah ederim durumu, raw dng yeterli. |
9 yıl önce | |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Bunlar video mu, bana fotoğraf gibi geldi. 🙂 Değilse efsane görüntüler, Magic Lantern Raw sanırım. 3. ve 4. 'yü yollayabilirsin. |
9 yıl önce | |
|
Re: Re: Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Tamam bununla daha detaylı yaparım. Serkan elinde başka görüntüler varsa yollasana bana üzerine ders hazırlayabileceğim. Daha farklı mekanlarda olabilir. İnternetten sordum birkaç kişiye de cevap dönm... |
9 yıl önce | |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Yarar tahminim birer kare örnek koyarsan bakalım. |
9 yıl önce | |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Raw daha iyi tabi, at bakalım prores, duruma göre. |
9 yıl önce | |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Tamam bununla daha detaylı yaparım. Serkan elinde başka görüntüler varsa yollasana bana üzerine ders hazırlayabileceğim. Daha farklı mekanlarda olabilir. İnternetten sordum birkaç kişiye de cevap dönm... |
9 yıl önce | |
|
Re: Re: Alo Stendap | çarpılmadan izlemeniz dileğiyle KEzzAP şöyle senin de güldüğün bi şey yaparsam anasayfaya koyar mıyız 😀 Hayır tabii ki de 🙂 |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Alo Stendap | çarpılmadan izlemeniz dileğiyle Sorun değil, helal olsun. Gerçekten çok zor bir iş. Cidden komik işler yapabilecek, komik anıları olan bir insanı sırf yaptığı yol kötü diye kaybedebiliriz. Misal anlattığın hoca hikayesi ve onları an... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Alo Stendap | çarpılmadan izlemeniz dileğiyle Standup'un mantığı çok başka bir şey ve bütün stand-upçıların anlattıkları komik olsalar dahi atladığı nokta burası.Standup yapıyorum dediğiniz anda "size komik bir şeyler anlatacağım" diyorsunuz ve b... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Film ve Dizilerle alakali bilgi sahibi olmak istediğim konular yardımcı olur musunuz? Bak aleste, söz konusu cümleler için arkadaş uyarı aldı. Sen birine hoşt dersen biz de uyarıyı veririz bizim açımızdan da o konuda bir sıkıntı yok.Şimdi uzatmayalım, başlık amacına geri dönsün. |
9 yıl önce | |
|
Re: Film ve Dizilerle alakali bilgi sahibi olmak istediğim konular yardımcı olur musunuz? Anlamı o olsa da, incitmek anlamlı söylediğini ikimiz de biliyoruz. Kelime veya cümlenin tek başına anlamı kadar, insanlarda bıraktığı/bırakacağı etkiyi de önemsemek gerekiyor. (aleste uyarı aldı "vel... |
9 yıl önce | |
|
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction) Bir de şunu yaptım, ilk kareyle kıyaslayınca hangisini anlatmam daha iyi olur sizce.Onunla bunu nasıl birleştireyim. Burada daha detaylı işler var, ama yine de ilki daha iyi olabilir hala. Siz karar v... |
9 yıl önce | |
|
Re: Sinematografi Dersleri-Işığın Temelleri-2 Tabi onlar da olacak zamanla. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
9 yıl önce |