KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kamera Tavsiyesi

A7S2'nin dezavantajı lens konusunda. Çok çeşidi yok. Speedbooster ile de sıkıntı yaşadığını söylüyordu birkaç kişi bakmak lazım. O yüzden sony uyumlu lenslere kalabilirsiniz. Isınma problemi vardı, so...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce

Lens değiştirmek büyük nimettir.Lens sahibi olmak da öyle. Kamera değişir, lens sabit kalır. Görüntüye katacağı etkiyi de düşünmek gerekir.Tarttığımızda bu nedenle DSLR öne çıkıyor. İhtiyacınız olan b...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersi | Ders-I

Evet mutlaka. (yani yollarsanız iyi olur.)Belli bir süre renk düzenleme üzerine giderim sanıyorum. Zaman sıkışıklığım var, renk dersleri pek zaman almayabilir, aradan onu çıkaralım.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce

Belgesel için bence 4K gereklilik gibi bir şey.Çekeceğiniz belgesele bağlı gerçi. Aktüel anlık gelişen olayları çekecekseniz bu zaman konusunda sıkıntı yaratır. Yani crop kullanmanız gerekebilir. Bu d...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce

Öyle mi bilmiyordum. O halde belgeselde özellikle rescale yapabilmek için kritik 4K, bu durumda GH4 ön plana çıkıyor, bir de Mark3 alınabilir. Lens konusunda sıkıntı çekmemek için de GH4'e mft to ef s...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce

İki kamera düşünüyorsanız her ikisini de aynı marka almayı düşünmeniz lens açısından kolaylık sağlar.Bu durumda da benim tercihim, raw da çekebilme özelliğine evrilebildiğinden iki adet 5 mark4 olur. ...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Davinci Resolve'da Renk Düzenleme ve Kurgu Dersleri

Buyrun.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: Anasayfa

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction)

Senin görüntüyle oynadım biraz ama ders çıkar mı emin değilim.Buradan bildireyim elinizdeki "şunun rengini nasıl yapayım" diye düşündüğünüz görüntüler varsa bana yollayın, derslerde kullanabilirim.

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

9 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Yeni bir durumla karşı karşıyayız. 2 Hafta banladığımz Lemmy, başka bir isimle aramıza geri döndü. Ne yapmalı? Bunu daha önce de yapmıştı. Eski hesabını sildirip, Lemmy olarak geri döndü. (Asjes yeni ...

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce
Re: Steadicam Önerisi

Daha kabul edilebilir.Reel Steady'i biliyorum ve bir süredir takip ediyorum ama kullanmadan fikir beyan etmek doğru olmayabilir. Sunduğu görüntüler iyi. Ama düşük ışıkta da benzer bir performans göste...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Steadicam Önerisi

İyi değil, sallanıyor. Üzerinde çalışmak lazım. Denemeye devam. not: bu arada Asjes, Lemmy ile aynı kişi. Nasıl bir tasarrufta bulunacağımıza yarın karar veririz. Geç oldu.

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Re: Re: Steadicam Önerisi

Monopod al, kendine esnek bir şeyle bağla diyor paciente. Yapacağın hiçbir alet daha iyi sonuç vermez. Çok uğraşma. Üstad ben işi farklı bir boyuta taşıdım fig rig'e uyguladım. Paket lastiğiyle ağırlı...

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Toros Dağları. (Bmpcc color correction)

Davinci'de... Eğer genel olarak beğenilirse anlatırım. Film rengi ile fotoğrafta beklenilen renk farklı oluyor biliyorsunuz. Fotoğrafta genelde renklerin canlanması beklenirken, sinema görüntüsünde bu...

Forumda Renk Düzenleme / Color Correction

9 yıl önce
Re: Yurtdışından Ürün Getirme-Gümrük Tartışmaları

İlk risk alınacak üründe alacağım bakalım. 50 dolar civarı bir şeyde deneyeceğim.

Forumda Konu Dışı

9 yıl önce
Sayfa 112 / 755