KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Kamera Tavsiyesi

Otomatik focus yok sinema lensinde, zaten profesyonel kullanım için otomatiğe gerek yok.

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Son kararı şöyle verdik: 1) Bütün mesajları onaydan geçecek.2) Bir süre film paylaşamayacak. not: bu arkadaşın "özel" durumundan kaynaklı istisnai bir uygulamadır. diğer kullanıcılar için eski kuralla...

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce

Arkadaş uyarıdan anlamıyor orası kesin.Onun dışında ben de aynı şekilde düşündüm. Yani bir şans daha verelim tamam, ama aynı şeyleri bir daha yapacaktır diye düşünüyorum. İşin içinden çıkamadım.Bir ar...

9 yıl önce

Arkadaşlar fikirlerinizi paylaşacak mısınız? Eğer paylaşmayacaksanız bir daha sormayalım bize mantıklı geleni yapalım.Cidden bir serzeniş değil bu. Yöneticiler ne yaparsa kabuldür de diyor olabilirsin...

9 yıl önce
Re: BMPCC VS CANON MARK2

Bunun gelişmişi var mı bilmiyorum ama burada yapabileceklerin yazıyor.En yüksek çözünürlükte cropsuz 120 kare. 1880*940 ile sınırsız süre çekiyormuş.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

9 yıl önce

lemmy-asjes vakasında haklı olduğumuzu birkez daha anladık, en ufak olumsuz eleştiriye ters tepki veren, filmlerinin başlığını açıp silen bu arkadaşımızı uzaklaştırmıştık uyarı maiyetinde, yeni nickle...

9 yıl önce
Re: Kamera Tavsiyesi

Canon Mark 4'te Raw video olmayabilir, bir arkadaş öyle demiş.Onu araştırın.

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersi | Ders-I

Genel renk düzenleme mantığını anlarsanız, her türlü programda uygulanabilir burada anlattıklarım.Farklı araçlarla, farklı şekillerde olur belki ama olur mutlaka. Ben de zaten mantığı anlatmaya da çab...

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce

Ben de öyle düşündüm. Şimdi bu düşük pozlanmış bir görüntüde ne kadar müdahale edebildiğimizi göstereceğim yüzü bozmadan. Bir de kuzeyemir'in sağolsun gönderdiği, yüksek pozlanmış yüzler de var. Bir s...

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersi | Ders-I

Şu mesela çok düşük pozlandığı için üzerine konuşulabilecek, düşünülebilecek bir örnek olur. Bir yandan çekim esnasında iyi yapılmış yanları var, ama daha iyi yapılabilirdi diyeceğim şeyler de var.Sağ...

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce

Şu mesela çok düşük pozlandığı için üzerine konuşulabilecek, düşünülebilecek bir örnek olur. Bir yandan çekim esnasında iyi yapılmış yanları var, ama daha iyi yapılabilirdi diyeceğim şeyler de var.Sağ...

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersi | Ders-I

Wetransfer yoluyla 38 adet dng fotoğraf gönderdim. Uygunsa kullanırsınız. Değillerse başka türde şeyler de var daha. Geldi teşekkürler. Baya bir şey çıkar buradan. TarıkAlpat, devamı gelecek diye umuy...

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: ZIT RENK - KISA FİLM

Senaryo basit, fazla didaktik. Ama çekim tekniği açısından gayet iyi.İyi bir senaryoyla iyi işler çıkarabilirsiniz.

Forumda Arşiv

9 yıl önce
Re: DaVinci Resolve Üzerine

Ben yükleyebiliyorum, Resolve 12.5'da.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: DaVinci Resolve Üzerine

mp3 le çalışmıyor eski versiyonları. Yenisi izin veriyor.Yenisini yükleyin.

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Sayfa 111 / 755