KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: Merhaba Herkese

Söylediğim sebepten ötürü mevcut haliyle kalması daha uygun. Çözümsüz olanı uygulamak doğru olmaz.

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce
Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersleri

Yeni dersi ekledim:

Forumda DaVinci Resolve

9 yıl önce
Re: Re: Merhaba Herkese

Yeri değil ama mesaj içerisindeki linklere tıklanınca yeni ekranda açılması daha iyi olmaz mı sayın admin arkadaşlarım? Yan sekmede açılma eyleminin kolay yolu var, mouse'un orta tuşu açıyor.Ama diğer...

9 yıl önce

Bence çok komik. 🙂Söyleyeyim de, böyle saçmalık olmaz.Derya deniz burası resmen, aramayı kullanana.Hepsini geçtim binlerce insanın emeği var.Bu konu tartışmaya açık değil ayrıca. 🙂

9 yıl önce

Tamam hemen yapalım. 🙂

9 yıl önce
Re: Rocolax UV IR-CUT Filtre Bmpcc performansı denemesi

Süper...

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Hmm neyse aklında olsun, bu oda videosunu atabilirsin mesela.

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce

Göndersene serkan videoyu bir bakalım, belki ders de çıkarırım.

Forumda Görüntü Yönetimi

9 yıl önce
Re: Kamera Tavsiyesi

Hadi hayırlı olsun karar verdiyseniz.

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: Re: Kamera Tavsiyesi

Pockette geriye gitmek sorun değil de şu rolling shutter olayı kötü oluyor. Speetbooster alabilirsem mutlaka 85mm alırım ben de. Ben rolling shutter'dan hiç rahatsız olmadım bugüne kadar.Belki henüz r...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce

Esasında, tam da söylediğin etkiler yüzünden crop'a bakmadan 85 ve 135mm kullanılmalı. Tamam pocket'ta ne yapacaksın diyorsun ama alan varsa kamerayı geriye koyabileceğin kullanmalısın.Yoksa da yaratm...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce

Yalnız arkadaşın belgesel çekeceğini unutuyorsunuz, belgeselde focus puller planlı bir şekilde çalışamaz çünkü gerçekleşecek olan aksiyon önceden belirli değil. Ayrıca focus puller'lık baya da zor işt...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce

Otomatik focuslama sadece lensten kaynaklanan bir durum değil, makinenin de otomatik focus yeteneğinin iyi olması yani motorunun hızlı olması lazım. Her ne şartta olursa olsun, profesyonel bir kullanı...

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Re: Anasayfa

9 yıl önce

Öte yandan arkadaş belgesel çekeceğim demiş. Prime lens yerine değişken odaklı lens alması daha mantıklı. Aktüel çekimler olacağından bahsetmiş. Prime lens zorlayabilir.

Forumda Kamerayı Bulmak

9 yıl önce
Sayfa 110 / 755