KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sitenizi hackleme senaryosu yazdım tutar mı? Ya gerek kalmaz btk ya falan özgürle konuşurum bir yolunu buluruz daha önce de oldu |
Forumda Film Fabrikasi.com |
9 yıl önce |
|
Re: Sitenizi hackleme senaryosu yazdım tutar mı? Ulan senin kim olduğunu bulacaz rahat ol sen. Bakalım o zaman böyle özgüvenli yazabilecen mi. Spidervis in hesabı ele geçirmiş. Yazdım ulaşamıyorum kendisine. Ama bir çare bulcaz. |
9 yıl önce |
|
Re: alınık slıder
|
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Color Grading Davıncı Resolve Örneğin, Detaylarıyla biraz ilgilenmek lazım ama (yüz aşağıdakinde daha sarı, üsttekinden kırmızı almalıyım biraz.) Şuna uydurmaya çalıştım: |
9 yıl önce | |
|
Re: Color Grading Davıncı Resolve Kesinlikle öyle, ben mesela sevmiyorum teal orange'ı. Her yer onunla dolunca, neredeyse standart olunca, rengin bir anlamı kalmıyor. Her filmde olmuyor. Macera filminde olur, dediğin gibi kriminal fil... |
9 yıl önce | |
|
Re: Color Grading Davıncı Resolve Sebebi ten rengiyle zıtlık oluşturması. Ben davinci dersleri hazırlıyorum sitemiz için. Bu görüntüyle de ders hazırlayabilir miyim? |
9 yıl önce | |
|
Re: Color Grading Davıncı Resolve Sizin yaklaşımda problemli bulduğum yerleri düzelttim, genel olarak aynı zaten. Sadece siyah ve beyaz bilgisini sabit tuttum. |
9 yıl önce | |
|
Re: Color Grading Davıncı Resolve [email protected] Lut kullandınız mı? M31 var sanki ikincide. İlkinde var mı emin değilim. |
9 yıl önce | |
|
Re: Color Grading Davıncı Resolve İlk videoda yüzde yeniden ışıklandırma yapmak lazım. Genel olarak da siyahlar çok baskılanmış, detaylar kaybolmuş. Beyazlar çok patlatılmış detaylar kaybolmuş. Bütün bunlar tercih edilebilir. Ama her ... |
9 yıl önce | |
|
Re: Davinci Resolve'da Renk Düzenleme Dersleri Soldaki karakter gerçeküstü bir karakter olduğundan kabul edilebilir. Gayet iyi |
Forumda DaVinci Resolve |
9 yıl önce |
|
Re: Merhaba Herkese Yok abi öyle bir dünya yok. 🙂Silemez kimse. |
9 yıl önce |
|
Re: Re: Merhaba Herkese Mouse kullandığım zaman ben de KEzzAP gibi yapıyorum, fakat cep telefonundan veya laptoptan mouse'siz girdiğim zaman sitede dolaşmak tam bir eziyete dönüşüyor. Tamam bu mantıklı bir sebep, düzenleyeli... |
9 yıl önce |
|
Re: Color Grading Demo Reel Görüntülerin 4-5 tanesi piyasada dolaşan görüntüler, arkadaşın değil. |
9 yıl önce | |
|
Re: 3-Axis Gimbal Çeşitleri Burada esas iki kriter var, onları soracağım Yasin Hocam: 1) Gimbal'ın ayarını yapması ne kadar sürüyor?2) Ne kadar ağırlık taşıyabiliyor? Bu kriterlere uygun birer cevap alabiliyorsak, fiyat performa... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Hoş olmuş, eline sağlık. |
9 yıl önce |