KEzzAP

Eklenen Forum Cevapları

Re: DSLR Rig Önerisi

Bunu alacağına kendin yap daha iyisini yaparsın. Filmcity den aşağısını almayın derim ben.

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: DIY Matte Box(10 dolarlık matte box'tan filtre yuvalı matte box yapmak)

Ben kamerayı tripoda oturttuğun o altında pil olan düzeneği daha merak ettim, anlatmış mıydın onu bir yerde?

Forumda DIY - Kendin Yap

9 yıl önce

Yapıştırdın herhalde sert süngeri, yoksa sıkıştırdın mı sadece?

Forumda DIY - Kendin Yap

9 yıl önce

Önden göstermeyince süngerin ortasının delik olduğunu göremiyoruz tabi, diyorum ne saçma bir şey 🙂

Forumda DIY - Kendin Yap

9 yıl önce
Re: Şaryo

Şunu mu soruyorsun?Bunu soruyorsan ismi crab-dolly.Yengeç dolly, yengeç şaryo, yengeç araba diye geçer.

Forumda Ticari Ürünler

9 yıl önce
Re: Tapatalk'tayız

Ricam chat sohbet özelliğinin kullanılmaması. Forumu bitirir. Eğer kullanılırsa tapatalk i iptal etmeye kadar gider sonu şimdiden söyleyeyim.Ben chatten sorulan hiçbir şeye cevap vermeyeceğim.

Forumda Film Fabrikasi.com

9 yıl önce

İyiymiş la bu 🙂 Ayrıca ayarlardan imzadan da kapatabiliyorsunuz. Buldum beleş tapatalkı mesaj atıyorum görgüsüzce. 🙂

9 yıl önce

Sanırım fark reklam olması. Aha bu da tapatalktan.

9 yıl önce

Kapanıyor, her mesajdan önce altta çıkıyor o yazı. Tik'i kaldırırsanız, yollamıyor.

9 yıl önce
Tapatalk'tayız

Forumu artık tapatalk ile kullanabiliyoruz. Hatta bu mesajı da oradan yazıyorum 🙂 Tapatalk uygulamasını indirdikten sonra takip et'e tıklayarak aratıp forumumuzu bulabilirsiniz.

9 yıl önce
Re: Sitenizi hackleme senaryosu yazdım tutar mı?

Nihayet geri döndük, spidervis bizi aydınlat. 🙂

9 yıl önce

Yok değil. Benim de aklıma ilk o geldi ama değil. Bu arada marka değeri konusunda ciddiyiz. Baya baya şirket burası. Vergi levhası sicil kaydı olan yer.Kim olduğunu da biliyoruz. Sadece şu an kendi t...

9 yıl önce

Resmen intihar etmeye çalışan birini intihar etmemeye ikna ediyorum. Bir de telefonda gizemli gizemli konuşmalarını duymanız lazım.İnterneti IQ'yla dağıtacaksın. Hayır Özgür'e bir söylesem marka değer...

9 yıl önce

Evet arkadaş hayatının senaryosunu yazmış. 1 Nisan'da hacklemiş ki herkes şaka sansın ve ciddiye almasın diye. Biz de ilk etapta bir şeyler oluyordu pek ciddiye almadık, diğer moderatörlerden biri yap...

9 yıl önce

Rahat olun, sabahtan beri uğraşıyorum, aradığınız kahraman spidervis değil benim. Hacker yakın zamandan tanıdığımız biri çıktı. İkna edip işi güzellikle halledeceğim diye umuyorum. Herkesten bir özür ...

9 yıl önce
Sayfa 108 / 755