KEzzAP
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Canon 600d Fiyat 2200 TL civarı eğer 50mm f1.8 ise. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
9 yıl önce |
|
Re: Öğretmenim,Kısa Video ve Klipler için Kamera Önerisi? Hangi kamera yetmiyor, neden? |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
9 yıl önce |
|
Re: Paulus - Belgesel Ben aslında üzerinde çok çalışıyorum, ama tek başına gücüm yetmiyor.Burada defalarca yardım çağrısı da yaptım destek olan olmadı. Bildiğimi öğreten biriyim biliyorsunuz. Örneğin hala ışık deneyebilme... |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: Paulus - Belgesel Herhalde festival falan düşünüyorsunuz, anasayfaya koyalım demiştim ama. Şu görüntüleri görünce Pocket ile çekeceğim ilk filmi iple çekiyorum. Ellerinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
9 yıl önce |
|
Re: 3-Axis Gimbal Çeşitleri İyiymiş, denemeleri bekleyeceğiz.Önemli olan ayar süresi. |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: Bazukayla Ufo Patlatma Biraz oyunda sıkıntı var. Bazukayı vücudunla ittirmişsin gibi sanki. Üçten dördüncü sahneye geçişte bir sıkıntı var genel olarak. Daha büyük patlama etkisi e haliyle bir de onun yaratacağı ışığın etki... |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
9 yıl önce |
|
Re: DIY Matte Box(10 dolarlık matte box'tan filtre yuvalı matte box yapmak) Çok güzel görünüyor eline sağlık. Lensin destek ünitesi var mı?Ağırlık yapıp sıkıntı çıkarmasın kamera girişine. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
9 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Arkadaşlar iş yerimdeki bilgisayarımda kullanmak üzere kulaklık arıyorum. Ucuz yollu kulakları denedim, bozuldu hepsi kısa sürede. Şimdi şöyle bir 50 TL civarı bir şey bakıyorum. Yani kulak içi olur, ... |
Forumda Konu Dışı |
9 yıl önce |
|
Re: DIY Matte Box(10 dolarlık matte box'tan filtre yuvalı matte box yapmak) Diğer kapakları niye takmıyorsun. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
9 yıl önce |
|
Re: Canon 5D Mark III * 1920x960 @ 50p (both 1:1 crop and full-frame - 3x3 pixel binning) * 1920x800 @ 60p (same as above) * 1920x1080 @ 45p and 48p (3x3 binning) * 1920x1920 @ 24p (1:1 square crop) * 3072x1920 @ 24p (1:1 ... |
9 yıl önce |
|
Re: Canon 5D Mark III Bekleyeceğiz, geliştirirler belki.Ne gerek var ki 4K'ya yükseltmeye. Sinema ekranına bile HD yeterken 4K'ya gerek yok. |
9 yıl önce |
|
Re: BlackmagicUrsa ve Ursa Mini Kameralar Bu kameralar çok daha üst segment kameralar. Karşılaştırılmaz söylediğin kameralarla, bunlar Alexa'larla falan karşılaştırılıyor. |
9 yıl önce | |
|
Re: Canon 5D Mark III 4K Raw geldi, Magic Lantern ile, bekleyeceğiz göreceğiz. 1 Nisan şakası değil. |
9 yıl önce |
|
Re: DSLR Rig Önerisi Şimdi Follow Focus, focus işlemini yandan yapmayı sağlar. Temel avantajı o. Focus Puller olduğunda bu inanılmaz kolaylık. Ama kamerayı arkadan kontrol eden için kısmi bir rahatlamaya neden olur. Lens ... |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |
|
Re: DSLR Rig Önerisi Bana o tepedeki kol o ağırlığı taşıyabilir gibi gelmedi. Ama follow focus da dahil sanırım buna o biraz cezbedici ama follow focus eğer bir focus puller yoksa çok da gerekli bir alet değil bence |
Forumda Ticari Ürünler |
9 yıl önce |