Karatasa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kitap - Ünlü yönetmenlerden sinema dersleri mushraPPa (ous) , sen Mert değilsin dimi abi ? İmzanı görünce, bir an şüpheye düştüm. |
Forumda Kitaplar |
17 yıl önce |
|
Re: SPOILER
|
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Dvdde olan bir filmi Direkharici tasiciya gecirmek Ben esprilerini özledim tarkan1976'nın |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Telekom kapatsa da biz girmesinin yolunu buluruz Dil zenginliğini öldürmeyelim Alicim, anlam çeşitliliği ve kelime seçeneklerinin olması ne güzel , bence bu güzelliği kötü yönde kullananlar var diye sırt çevirmemek lazım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Dvdde olan bir filmi Direkharici tasiciya gecirmek Edius'ta disc capture diye bir özellik var, formatını değiştirerek tek bir video dosyasına çevirip her yerde saklayabilirsin. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Telekom kapatsa da biz girmesinin yolunu buluruz huleyn 😀 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri Emir kipi kullanman beni rahatsız etti. Eğer yerli müzikler kullanılmasını istiyorsan, sanatçı, parça ismi vererek katkıda bulunabilirsin. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Telekom kapatsa da biz girmesinin yolunu buluruz Ben T.C. yöneticilerine, hangi siyasi taraftan - olursa olsun - yapılan yorumların seviyesini korumasını gerektiğini ve sinema başlığı altındaki kişilerin siyasi görüşlerinden ötürü gruplaşmaya, tartı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler nerde durduğunun bir önemi yok bence ya da o kadar da önemli değil.. arada bir tıklamak lazım. siteye gelir olsun..o öenmli..yalarım özgür 🙂 Bu ifade adsen se 'den banlanma sebebidir. Kullanıcı sözle... |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri Bu sayfada yazdıkların içinde bir tane nezaket barındıran cümle göster, bende sana cevap vereyim. |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri Güzel müzik yapsınlar kullanayım. |
17 yıl önce |
|
Re: fotoğraf çekimi buluşması Bir gün Taksim'de yokum,o günü bekleyip buluşma yaptınız alacağınız olsun. Fotoğraflar güzel bir dahaki fotoğraf çekim buluşması birimizin setinde olsun. Bir taşla iki kuş.. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: FF Magazin Forever Beni az buçuk tanıyorsunuz. Bana uygun bir görev verilirse yapmaya çalışırım. +1 |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri Fakat benim de dikkatimi çekti: Telif kısmını nasıl halledetmeyi planlıyorsun? Cevap biraz gecikti, iki gündür yayın bandıyla uğraşıyorum. Sonunda bu gün bitirdik. Telif olayı şöyle oluyor. Televizyon... |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Müzikleri Çok teşekkürler, ilk fırsatta bu isimleri araştıracağım. Uygun parçaları da kullanacağım. Kullandığım müziklerle yaptıklarımı da seninle paylaşabilirim 🙂 |
17 yıl önce |