Eklenen Forum Cevapları

Re: Kitap - Ünlü yönetmenlerden sinema dersleri

mushraPPa (ous) , sen Mert değilsin dimi abi ? İmzanı görünce, bir an şüpheye düştüm.

Forumda Kitaplar

17 yıl önce
Re: SPOILER

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Dvdde olan bir filmi Direkharici tasiciya gecirmek

Ben esprilerini özledim tarkan1976'nın

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Telekom kapatsa da biz girmesinin yolunu buluruz

Dil zenginliğini öldürmeyelim Alicim, anlam çeşitliliği ve kelime seçeneklerinin olması ne güzel , bence bu güzelliği kötü yönde kullananlar var diye sırt çevirmemek lazım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Dvdde olan bir filmi Direkharici tasiciya gecirmek

Edius'ta disc capture diye bir özellik var, formatını değiştirerek tek bir video dosyasına çevirip her yerde saklayabilirsin.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

huleyn 😀

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Montaj Müzikleri

Emir kipi kullanman beni rahatsız etti. Eğer yerli müzikler kullanılmasını istiyorsan, sanatçı, parça ismi vererek katkıda bulunabilirsin.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce

Ben T.C. yöneticilerine, hangi siyasi taraftan - olursa olsun - yapılan yorumların seviyesini korumasını gerektiğini ve sinema başlığı altındaki kişilerin siyasi görüşlerinden ötürü gruplaşmaya, tartı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

nerde durduğunun bir önemi yok bence ya da o kadar da önemli değil.. arada bir tıklamak lazım. siteye gelir olsun..o öenmli..yalarım özgür 🙂 Bu ifade adsen se 'den banlanma sebebidir. Kullanıcı sözle...

17 yıl önce

Bu sayfada yazdıkların içinde bir tane nezaket barındıran cümle göster, bende sana cevap vereyim.

17 yıl önce

Güzel müzik yapsınlar kullanayım.

17 yıl önce
Re: fotoğraf çekimi buluşması

Bir gün Taksim'de yokum,o günü bekleyip buluşma yaptınız alacağınız olsun. Fotoğraflar güzel bir dahaki fotoğraf çekim buluşması birimizin setinde olsun. Bir taşla iki kuş..

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: FF Magazin Forever

Beni az buçuk tanıyorsunuz. Bana uygun bir görev verilirse yapmaya çalışırım. +1

17 yıl önce

Fakat benim de dikkatimi çekti: Telif kısmını nasıl halledetmeyi planlıyorsun? Cevap biraz gecikti, iki gündür yayın bandıyla uğraşıyorum. Sonunda bu gün bitirdik. Telif olayı şöyle oluyor. Televizyon...

17 yıl önce

Çok teşekkürler, ilk fırsatta bu isimleri araştıracağım. Uygun parçaları da kullanacağım. Kullandığım müziklerle yaptıklarımı da seninle paylaşabilirim 🙂

17 yıl önce
Sayfa 108 / 164