Karatasa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kısalar İTÜ'de Yarışıyor! İşte Özgür Bahar ; |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Kısalar İTÜ'de Yarışıyor! iyiki vermemişim 🙂 |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Sony Vegas Tanıtımı Linkler problemsiz şu anda, ben indiriyorum. |
Forumda Vegas |
17 yıl önce |
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! 130 yaşına basan Kazakistanlı teyzenin doğum gününü kutluyorum. Artık dünya değişiyor, FF'yi takip etmesi lazım. ="news" |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Kutlu, mutlu, hayırlı olsun, nice 24'lere girmen dileğiyle.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Edius vs Premiere Hmm denemek lazım, peki başka ne var seni Edius'a düşman eden ? |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
Re: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici) Firefox'u ilk gördüğümden beri firefox kullanıyorum, mis gibi çalışıyor. Nedir bu macera arayışı anlayamadım ? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Reha Erdem'den hayat var
|
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sony Vegas Kullanıcıları ve Soruları Save As dediğin dosyalara Projeismi_001 diye farklı isimler vererek git ki, son proje dosyana zarar gelirse, bir öncekine dönebilesin. |
Forumda Vegas |
17 yıl önce |
|
Re: Edius vs Premiere İşte bende onu soruyorum, edius hızlı çalışıyor, export hızı iyi, render derdi yok vs.. premiere bunlarla yarışamaz diyorsun. Peki premiere ne yapıyorda edius onlarla yarışamayacak ? |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Kamera Çekime, senin vermek istediğin duyguya göre farklılık göstermesine rağmen kamera üstüne takılan tepe ışıklarının filmlerde pek tercih edilmediğini söylebilirim. Tabi altını çiziyorum, özellikle vermek... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: FF - Portal sistemi Beta bir hafta derken ? 🙂 |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Ben Ali'yi yöneticiler arasında görmek istiyorum. Cidden. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film İçin Kamera Elinde ne var ise onunla çek. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Ses Kurgusu Bende Nvgs 180 ile birşey çekmiştim. Dahili mikrafon kullandık haliyle dip ses mevcut. Nasıl temizleyeceğimizi gösteren tutorial varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |