Karatasa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı? (bu iş için ABD'de yalnız montage terimi kullanılır, asıl kurgu editing terimiyle anlatılır) |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı? 2. (ABD'de) Görsel bir etki yaratmak üzere, kısa ve çarpıcı çekimlerin birleştirilmesi; bu birleştirmeden doğan durum (bu iş için ABD'de yalnız montage terimi kullanılır, asıl kurgu editing terimiyle ... |
Forumda Kurgu |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Benim bu işlerdeki geçmişim Hepa'dan uzun olmadığından, yazdıklarımla seni yanlış yönlendirmek istemem. Bence işi bilenlere kulak vermek daha iyi olur. Ayrıca bende bilgisayarı toplarken Hepa'ya ve di... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: kısa film arkası nereden izlenir? buradaki kısa filmlerin bazılarının kamera arkaları bulunuyor. izmirsinek.com 'da kurmaca filmlerin eğer kamera arkası videosu var ise filmin sayfasına eklenmiş olarak bulabilirsin. |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Hocam bendeki Quadro Fx 3700 gerçi senin tercihlerinde bütçe en önemli rolü oynayacaktır. Bu bilgisayarı ben çalıştığım işyeri için topladığımdan bütçe ile ilgili sıkıntı pek olmadı. Fx 370 başlangıç ... |
17 yıl önce |
|
Re: kısa film arkası nereden izlenir? Kamera arkası videosu olan arkadaşlar paylaşabilirler, sende izleyebilirsin. Şu anda başka bir kaynak aklıma gelmedi. |
Forumda Kısa Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Hocam ekran kartında Nvidia ekran kartlarını incelemeni öneririm. Özellikle bu seri içinden Quadro serisini bana Omega önermişti, önceki sayfalarda linklerini görebilirsin. Serinin en üstündeki model... |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Makinanın oyun performansı ne kadar önemli ? Oyunuda önemsesen her ahlukarda 26" tek monitör yerine kesinlikle paranın yettiği çift monitör sistemini öneririm. Samsung monitörde iyi seçim. Oyun terci... |
17 yıl önce |
|
Re: Ses Kurgusu İngilizce bir tutorial varıdı, bs'de filanda paylaşılmıştı. Neyse kimsede yok herhalde bir bakayım netten, bulursam linki paylaşırım. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Ses Kurgusu Ben olmamasından yanayım, aslında bende bir tutorial vardı audution ile ses temizlemeyi gösteriyordu. Tabi yanımda değil şu anda İzmir'de kaldı. Eğer kimsede varsa upload edebilirse çok makbule geçer. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Anlamışsınız siz beni 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: fotoğraf çekimi buluşması Yok be abi gülücük koydum sonra sildim, şimdi iki tane koyayım barışalım 🙂 🙂 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: fotoğraf çekimi buluşması İyide hocam bir ritmi tutturup gitsen anlayacağımda sen birindeyken diğerine geçmişsin, geçişler içinde hiç bir belirteç kullanmamışsın. Dolayısıylan bana çok ritmik gelmedi. Zaten ritmin tadı hızlı p... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: fotoğraf çekimi buluşması Güzel olmuş eline sağlık. Gerçi ben ritmik birşey bekledim ama böylesi daha iyi olmuş. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! 4 tane olduğu zaman ramlerle arandaki veri aktarım hızı artar. Ben olsam 4 alırdım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |