Eklenen Forum Cevapları

Re: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı?

(bu iş için ABD'de yalnız montage terimi kullanılır, asıl kurgu editing terimiyle anlatılır)

Forumda Kurgu

17 yıl önce
Re: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı?

2. (ABD'de) Görsel bir etki yaratmak üzere, kısa ve çarpıcı çekimlerin birleştirilmesi; bu birleştirmeden doğan durum (bu iş için ABD'de yalnız montage terimi kullanılır, asıl kurgu editing terimiyle ...

Forumda Kurgu

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

Benim bu işlerdeki geçmişim Hepa'dan uzun olmadığından, yazdıklarımla seni yanlış yönlendirmek istemem. Bence işi bilenlere kulak vermek daha iyi olur. Ayrıca bende bilgisayarı toplarken Hepa'ya ve di...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: kısa film arkası nereden izlenir?

buradaki kısa filmlerin bazılarının kamera arkaları bulunuyor. izmirsinek.com 'da kurmaca filmlerin eğer kamera arkası videosu var ise filmin sayfasına eklenmiş olarak bulabilirsin.

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce

Hocam bendeki Quadro Fx 3700 gerçi senin tercihlerinde bütçe en önemli rolü oynayacaktır. Bu bilgisayarı ben çalıştığım işyeri için topladığımdan bütçe ile ilgili sıkıntı pek olmadı. Fx 370 başlangıç ...

17 yıl önce
Re: kısa film arkası nereden izlenir?

Kamera arkası videosu olan arkadaşlar paylaşabilirler, sende izleyebilirsin. Şu anda başka bir kaynak aklıma gelmedi.

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce

Hocam ekran kartında Nvidia ekran kartlarını incelemeni öneririm. Özellikle bu seri içinden Quadro serisini bana Omega önermişti, önceki sayfalarda linklerini görebilirsin. Serinin en üstündeki model...

17 yıl önce

Makinanın oyun performansı ne kadar önemli ? Oyunuda önemsesen her ahlukarda 26" tek monitör yerine kesinlikle paranın yettiği çift monitör sistemini öneririm. Samsung monitörde iyi seçim. Oyun terci...

17 yıl önce
Re: Ses Kurgusu

İngilizce bir tutorial varıdı, bs'de filanda paylaşılmıştı. Neyse kimsede yok herhalde bir bakayım netten, bulursam linki paylaşırım.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: Ses Kurgusu

Ben olmamasından yanayım, aslında bende bir tutorial vardı audution ile ses temizlemeyi gösteriyordu. Tabi yanımda değil şu anda İzmir'de kaldı. Eğer kimsede varsa upload edebilirse çok makbule geçer.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Anlamışsınız siz beni 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: fotoğraf çekimi buluşması

Yok be abi gülücük koydum sonra sildim, şimdi iki tane koyayım barışalım 🙂 🙂

Forumda Duyurular

17 yıl önce

İyide hocam bir ritmi tutturup gitsen anlayacağımda sen birindeyken diğerine geçmişsin, geçişler içinde hiç bir belirteç kullanmamışsın. Dolayısıylan bana çok ritmik gelmedi. Zaten ritmin tadı hızlı p...

Forumda Duyurular

17 yıl önce

Güzel olmuş eline sağlık. Gerçi ben ritmik birşey bekledim ama böylesi daha iyi olmuş.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

4 tane olduğu zaman ramlerle arandaki veri aktarım hızı artar. Ben olsam 4 alırdım.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 107 / 164