Karatasa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Vimeo'da Rated R ( Yetişkin etiketi ) vermek... Etiket ise "tag" kısmından "Rated R" yazılarak verilebilir. |
17 yıl önce | |
|
Re: Yönetim Sizde haklısınız, öte yandan bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum. Foruma üye olduğum ve geride bıraktığımız 3 yıl içinde yapılan toplam müdahale sayısı şu son zamankilerden fazla değildir. Kaldı ki ... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: İş İlanları Doğan medya grubu bünyesinde, ana kanallardan birinde çalışacak, yaratıcılığına güvenen Motion Graphics sanatçısı aranıyor. Başvuracak arkadaşlarda aranacak özellikler: -Program konsept tasarımını haz... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: İş İlanları Doğan medya grubu bünyesinde, ana kanallardan birinde çalışacak Tanıtım Yönetmeni aranıyor. Başvuracak arkadaşlarda aranacak özellikler: -Kanalın Dizilerine,Yarışma/eğlence vs.programlarına ve filmler... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Dizüstü bende istiyorum, hiç bişiy yapmasam forumu takip ederim 🙂 Şaka bir yana gerçekten lazım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler AT&T to Offer $50 Netbooks Google Translate Çevirisi ; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Yönetimle İlgili İstekler, Şikayetler, Övgüler ve Sevgiler Yönetimle ilgili konuları bu başlıkta konuşalım. Beni cidden rahatsız eden henüz iyiki başıma gelmeyen durumu belirtmek istedim. - Yönetim kurallar bölümünde yazılı olmayan durumlarda uyarı yapmamalıd... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Export İçin Yardım Aynı sorunu bende bir tv kanalında yaşamıştım. Sonrasında AE'den targa çıktı alıp, bu çıktıyı Edius'tan Mpeg olarak çıkarmaya başladım. Hakkatan aradaki kalite farkına baktığımda bende şaşırmıştım. Mp... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Edius vs Premiere Bende A'da kullanıyorum Edius'ta çok işime yaradı başlığın sağol Bilal 🙂 |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
Re: Forum oyunu "Alttaki..." Bence yaz sakıncası yok nasıl olsa Lost izlemişliğim yok Aktifim ama ben sanal aktiflik istemiyorum arkadaş, canlı canlı görüşelim, sohbet edelim gerekirse kurtlarımızı dökelim, olmadı sinemaya gid... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: EDIUS 5 Kulağıma çalınan bir dedikodu diyor ki, bir eklenti sayesinde Edius'un yeni sürümünde, küçük bir eklenti sayesinde After Effects kullanılabilecekmiş. Evet bende duyduğumda inanamadım ama kaynak epey s... |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
Re: Edius vs Premiere Bu arada acaip can alıcı bir kısayolun Pr'de varlığına veya mümkünatına dair bir kanıt bulamadım. Edius'ta C'y bastığımızda imleç neredeyse anında ikiye ayırıyor. Premiere'de böyle birşey hazır ayarla... |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
After Effects Performans Test Arkadaşlar hangi donanım en iyi sonucu veriyor sorusun cevabı için elimizdeki donanımları test ederek kısmen de olsa yanıt bulabiliriz. Amaçlanan kesinlikle bir sidik yarışı değil, ileride toplayacağı... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Ccleaner programını indirip, Türkçe dil seçeneğini seçerek kurulumunu yapıyoruz. Ardından araçlar > başlangıçta diyerek hangi programın başlamasını istediğimizi ayarlayabiliyoruz. Tabi bu tek çözüm... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlk Uzun Metraj Bütçesi Ben bana maliyetine bakıcam yakında, ufaktan girişimlere başlamış bulunmaktayım. |
17 yıl önce |