Karatasa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Filmle ilgili yazacaklarım, film başlığını şenlendirecek. Not: İlk fırsat bulduğumda yazıcam. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: HSBC Fotoğraf Yarışması Bende fotoğraf makinesi yok ama yine de gelebilirim 🙂 |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Hayat Var - Reha Erdem |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: EDIUS 5 Bu arada Edius yaygın kurgu programları arasında en son çıkanı ve en hızla gelişmekte olanı diye bir duyum aldım. Avid, Fcp, Pr, Vegas, Ulead, hepsinden sonra çıkıp, bu pazarda ciddi pay alan başka p... |
Forumda Edius |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) Muhabbetlere bak ya, bizim burayı bir model, oyuncu olmadı bayan atlet takımı hatta son çare olarak halterci forumlarından biriyle kardeş forum ilan etmemiz gerek. Yoksa muhabbetin gidişatı fena 😀 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü Bu "yeni gelen" ikiliye hoşgeldin diyorum ama zaten bağlantıyı koparmamıştık. Tabi şunuda söylemeden edemeyeceğim yenisiniz abicim siz, eskiler var bu forumda ezicekler sizi 😀 Yok tabi öle bişiy 🙂 Bu... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: "Korku"nuzu Nasıl Alırsınız? Benim için en büyük korku, ölmek veya hayatta kalmak ikileminden ziyade, sonsuzlukta içinden kurtulamayacağım bir belanın başıma gelmesidir. İllaki burada yaşadığım toprakların, inançlarımın, genel kü... |
17 yıl önce | |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Bizim evde çekiyo wifi |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Yani üstünde 4gb hdd olan şeye senin yüreğin diz üstü demeye el veriyorsa de biraderim :). Çok damardan girdin, benim için artık ultramini dizistü bitmiştir, bundan sonra netbooktur 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler Dizüstü değil bu, net book.. Göbek üstü olur anca :). Netbook tescilli marka düdcüm, bkz ; yani bal gibi dizüstü internet bilgisayarı veya ultramini dizüstü ama her şekilde dizüstü. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) Evet red cake alalım. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü) Kadim üyelerimizden Mino'nun doğum günü ve Hepa'nın 23 Nisan tatiliyle İstanbul'a gelişiyle ortamı şenlendirmek, hoşça vakit geçirmek, sinema ve geyik muhabbetinin dibine vurmak, eller havaya yapmak i... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Vimeo'da Rated R ( Yetişkin etiketi ) vermek... Hocam etiket dediğin şey tag zaten, eğer farklı bir kategorilendirme mümkünse yani yetişkin içerik sınıfına dahil etmek istiyorsan bunun nasıl yapıldığını ayarlar sekmesinde görmedim. Tek aklıma gelen... |
17 yıl önce | |
|
Re: Girne Amerikan Üniversitesi Liseler Arası Kısa Film Yarışmas Geçenlerde yine bir kısa film festivalinde jürilik etmek hatasını yaptım (kimbilir kaçıncı defa?) Jüride tabi ki akademisyenler ve meşhur yönetmenler de vardı. Ben ise ne akademisyen, ne meşhur olan a... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Bence kapansın, böylece yetkililerin "bapıyoruz lan biz" diye oturup düşünme fırsatı olur. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |