Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Filmle ilgili yazacaklarım, film başlığını şenlendirecek. Not: İlk fırsat bulduğumda yazıcam.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: HSBC Fotoğraf Yarışması

Bende fotoğraf makinesi yok ama yine de gelebilirim 🙂

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Hayat Var - Reha Erdem

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: EDIUS 5

Bu arada Edius yaygın kurgu programları arasında en son çıkanı ve en hızla gelişmekte olanı diye bir duyum aldım. Avid, Fcp, Pr, Vegas, Ulead, hepsinden sonra çıkıp, bu pazarda ciddi pay alan başka p...

Forumda Edius

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Muhabbetlere bak ya, bizim burayı bir model, oyuncu olmadı bayan atlet takımı hatta son çare olarak halterci forumlarından biriyle kardeş forum ilan etmemiz gerek. Yoksa muhabbetin gidişatı fena 😀

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Merhaba ve Tanışma Bölümü

Bu "yeni gelen" ikiliye hoşgeldin diyorum ama zaten bağlantıyı koparmamıştık. Tabi şunuda söylemeden edemeyeceğim yenisiniz abicim siz, eskiler var bu forumda ezicekler sizi 😀 Yok tabi öle bişiy 🙂 Bu...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: "Korku"nuzu Nasıl Alırsınız?

Benim için en büyük korku, ölmek veya hayatta kalmak ikileminden ziyade, sonsuzlukta içinden kurtulamayacağım bir belanın başıma gelmesidir. İllaki burada yaşadığım toprakların, inançlarımın, genel kü...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Ucuza Teknolojik Aletler

Bizim evde çekiyo wifi

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Yani üstünde 4gb hdd olan şeye senin yüreğin diz üstü demeye el veriyorsa de biraderim :). Çok damardan girdin, benim için artık ultramini dizistü bitmiştir, bundan sonra netbooktur 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Dizüstü değil bu, net book.. Göbek üstü olur anca :). Netbook tescilli marka düdcüm, bkz ; yani bal gibi dizüstü internet bilgisayarı veya ultramini dizüstü ama her şekilde dizüstü.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Evet red cake alalım.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Toplaşma - 26 Nisan Taksim - (Mino'nun Doğum Günü)

Kadim üyelerimizden Mino'nun doğum günü ve Hepa'nın 23 Nisan tatiliyle İstanbul'a gelişiyle ortamı şenlendirmek, hoşça vakit geçirmek, sinema ve geyik muhabbetinin dibine vurmak, eller havaya yapmak i...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Vimeo'da Rated R ( Yetişkin etiketi ) vermek...

Hocam etiket dediğin şey tag zaten, eğer farklı bir kategorilendirme mümkünse yani yetişkin içerik sınıfına dahil etmek istiyorsan bunun nasıl yapıldığını ayarlar sekmesinde görmedim. Tek aklıma gelen...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Girne Amerikan Üniversitesi Liseler Arası Kısa Film Yarışmas

Geçenlerde yine bir kısa film festivalinde jürilik etmek hatasını yaptım (kimbilir kaçıncı defa?) Jüride tabi ki akademisyenler ve meşhur yönetmenler de vardı. Ben ise ne akademisyen, ne meşhur olan a...

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Bence kapansın, böylece yetkililerin "bapıyoruz lan biz" diye oturup düşünme fırsatı olur.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 105 / 164